The Bride Show

0

Necunoscut la noi în ţară, dar foarte apreciat şi mult aşteptat în Emiratele Arabe Unite şi nu numai, The Bride Show este cel mai mediatizat şi impresionant târg de nunţi din Orientul Mijlociu.

Cu toţii suntem familiarizaţi cu târgurile de nunţi care au loc pe tot parcursul anului la noi în ţară. Dar imaginaţi-vă un târg unic, care se desfăşoară doar o dată pe an, în două locaţii exotice, Dubai şi Abu Dhabi şi care reuneşte cei mai buni designeri, make-up artişti, hairstyle-işti, bijutieri şi specialişti în decoraţiuni florale, într-un show care ţine cu sufletul la gură mii de viitoare mirese, critici de modă şi pasionaţi ai frumuseţii. Pentru prima dată de când acest show se desfăşoară, anul acesta, printre sutele de invitaţi speciali din toate colţurile lumii, s-a numărat şi make-up artistul Marius Lupu, de la care am reuşit să aflăm cele mai picante detalii despre, poate, cel mai aşteptat eveniment de fashion&lifestyle din capitala luxului, Dubai.

Ce este The Bride Show?

The Bride Show este un brand, un eveniment de o amploare inimaginabilă, care are loc în fiecare an şi care aduce laolaltă peste 550 de expozanţi naţionali şi internaţionali şi peste 30 de mii de vizitatori, în cele 4 zile de desfăşurare. Aşadar, nu putem vorbi despre un simplu târg, pentru că ceea ce se întâmplă la The Bride Show depăşeşte limitele unui târg. În cadrul evenimentului se pot urmări prezentări de modă ale unor celebri designeri de rochii de mirese, dar şi prezentări ai designerilor noi în branşă. De fapt, în cadrul show-ului se premiază cel mai tânăr și talentat designer, fiindu-i astfel netezit drumul spre succes. De asemenea, au loc diverse prezentări de make-up şi hairstyle, o varietate de idei, concepţii şi viziuni, toate având un scop comun: mireasa. În Orientul Mijlociu s-a dezvoltat un adevărat cult pentru frumuseţea şi opulenţa unei nunţi şi de aceea, The Bride Show a fost creat pentru a cumula toate elementele care stau la baza unei nunţi, într-un singur spectacol. Să nu mai vorbim despre decoraţiunile florale sau de aranjamentele sălilor de recepţie ale nunţilor. Anul acesta, la ediţia din Dubai, au fost prezentate peste 2000 de rochii de mireasă şi de seară, majoritatea lucrate manual, în dantelă, mătase şi pietre preţioase. Cea mai scumpă rochie de mireasă s-a ridicat la suma de 145.000 Euro, fiind creată doar din pietre preţioase şi aur alb.

Ce a însemnat pentru tine invitaţia la The Bride Show?

În primul rând, trebuie să recunosc că m-am simţit onorat de invitaţia pe care am primit-o şi extrem de mândru pentru că munca îmi este apreciată. În momentul în care m-am hotărât să îmi dezvolt cariera şi în Dubai, mi-am dat seama că mă aşteaptă un drum lung până să-mi fie recunoscută munca în adevăratul sens al cuvântului. Norocul mi-a surâs şi am întâlnit oameni minunaţi, deschişi, dornici să mă ajute şi astfel am parcurs cu mai multă uşurinţă începutul meu acolo. Într-un timp foarte scurt mi-am dat seama că sunt apreciat pentru creativitatea mea, pentru acel aer şi trend european pe care îl emană pasiunea mea. Răsplata pentru toată munca depusă acolo a fost tocmai această invitaţie. De-a lungul celor 4 zile cât a durat The Bride Show am putut să observ munca a diverşi make-up artişti, din diferite ţări ale Orientului Mijlociu, am putut să urmăresc spre ce tinde munca lor, a designerilor, a hairstyle-iştilor, şi am înţeles că într-adevăr, reprezentative pentru ei sunt luxul, eleganța, rafinamentul, cu un aer total diferit de ceea ce putem vedea în Europa. Oricum, această experienţă este una unică şi cu siguranţă şi-a pus amprenta asupra stilului meu, deoarece sunt genul de artist care încearcă să se inspire şi să creeze din tot ce îl înconjoară.

Încă odată Dubaiul a demonstrat că îşi merită titulatura de capitală a luxului şi sperăm că poate în viitor vom avea şi noi parte de show-uri cât mai extravagante şi unice în oraşul nostru drag.

text: Marius Lupu

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.