Super promo la noua gama de pigmenti pentru make-up Cupio

0

Din această primăvară, Cupio îți pune la dispoziție o gamă variată de pigmenți pentru make-up, în culori vibrante și texturi diferite, care scot în evidență privirea oricărei femei, indiferent de culoarea ochilor sau a tenului.

Pigmenții pentru make-up Cupio dau oricărui machiaj intensitate și rezistență deosebită. Concepuți după o formulă revoluționară, pigmenții transformă orice machiaj dintr-unul obișnuit în unul senzațional. Textura  pigmenților se îmbină perfect pe piele, oferind confortul optim de care avem nevoie zilnic.

Gama de pigmenți a fost creată astfel încât să corespundă tuturor necesităților, produsele pot fi folosite cu ușurință, acasă, în rutina zilnică, cât și de către profesioniști, în saloanele de make-up.

Aceștia pot fi utilizati pentru a da luminozitate arcadei superioare a ochiului sau colțului intern al ochiului. Pigmenții mai pot fi folosiți ca și culoare intensă și sidefată pe pleoape, sau chiar pe buze, aplicați peste un ruj cremos.

Dacă vrei să vizualizezi swatch-uri cu pigmenții, haide pe facebook-ul Cupio și cu siguranță vei găsi cel puțin câțiva pe placul tău.

Profită de super promoția din luna mai la pigmenții pentru make-up Cupio!

Intră pe www.cupio.ro și accesează secțiunea de promoții pentru a beneficia de de 33% reducere la toți pigmenții pentru make-up.

De asemenea, te așteptăm în magazinele Cupio din Timișoara, Arad, Cluj și București cu o promoție de nerefuzat: la achiziționarea a 2 pigmenți, îți oferim, la alegere, unul cadou.

Grăbește-te, oferta este disponibilă doar în luna mai!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.