Step by step

0

step by step machiaj1 Se demachiază şi se hidratează tenul. Se aplică baza de machiaj, UNDER MAKEUP BASE de la INGLOT! Se aplică fondul de ten, AMC Cream Foundation (LW600) de la INGLOT pe faţă şi gât! Se conturează sprâncenele cu FS Brow Powder (562), de la INGLOT!

2 Se aplică pudra pulbere, Loose Powder (04), de la INGLOT! Se foloseşte pudra de sculptură FS Sculpting Powder (503 şi 502) pentru a contura zona pomeţilor! Pe pleoape se aplică un fard mat, alb, FS Eye Shadow (373M)!

3 Pe pleoapa superioară se adaugă fardurile FS Eye Shadow (342M şi 329M)

4 În continuare se accentuează culoarea de pe pleoapa superioară cu FS Eye Shadow (337M) şi se formează umbre.

5 Se adaugă FS Eye Shadow (391M) pe pleoape, iar zona sprâncenelor este uşor alungită spre interiorul nasului cu FS Eye Shadow (378M). Se aplică rimel pe gene, False Lash Effect de la INGLOT.

6 Pentru un efect dramatic se aplică gene false tip bandă. Buzele se conturează cu un creion de culoare roşie, Soft Precision Lipliner (58) peste care se aplică un ruj de aceaşi nuanţă, Lipstick 176, ambele de la INGLOT! Pentru un plus de strălucire se adaugă un lip gloss transparent!

step by step final

Foto: Cristina Ivașcu
Model: Iasmina Matici

by Marius Lupu

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.