Păr facial ce nu este pe placul femeilor

0

Primul lucru care iese în evidență când analizezi nivelul de atracție la o persoană de sex opus este fața. Făcând abstracție de podoaba capilară, următorul lucru din lista bărbatului este părul facial. Deși reclamele la Gilette prezintă bărbatul modern ca scos din cutie, cu fața netedă ca fundul unui bebeluș, totuși, e ceva irezistibil la un bărbat prea leneș să se radă câteva zile la rând.

Părerile sunt împărțite, pe de-o parte aspectul de macho, stilul agresiv și teoria în urma căreia barbații cu barbă își protejează pielea împotriva razelor solare, iar pe de altă parte plăcerea de a atinge o față curată, moale, care nu lasă semne de iritare după “utilizare”.

Domnilor, fiți atenți! Dacă nu vreți să o gafați și să puneți fata pe fugă, iată câteva tipuri de păr facial care nu sunt pe placul femeilor:

Mustața

Majoritatea femeilor găsesc mustățile respingătoare, mai ales că puțini bărbați pot arăta bine cu una. Poate în trecut erau la modă, dar dacă nu vrei să arăți ca un star porno din anii 70, te sfătuiesc să o razi. Mustața te duce cu gândul la tipul rău care o răsucește în timp ce pune la cale vreun plan malefic. Dacă nu te-am convins gândește-te la Mario(jocul).

Barba de țap

În afară de câteva excepții, femeile, în general urăsc barba de țap. Dă un aspect ieftin și arată a anii 90. În plus, te pune pe gânduri, de ce vrea să acopere bărbia… prea mică sau prea voluminoasă?

Barba Amish

Dacă ai doi prieteni pe nume Jebediah și nu poți citi acest articol pentru că e păcat, atunci acest stil de barbă ți se potrivește. Pe de altă parte persoanele care poartă acest tip de barbă dau impresia proastă că pot ridica o cabană în pădure, unde pot supraviețui în cazul unei apocalipse.

Barba în formă de potcoavă

Dacă prenumele tău nu e Hulk, iar numele Hogan, nici să nu te gândești să încerci acest stil bizar de mustață. Chiar dacă e bine aranjată, în cel mai bun caz imită aspectul murdar al motociclistului anilor 70.

Favoriții(Perciuni)

Stai departe de “freza” aceasta dacă vrei să impresionezi femeile. Singurele persoane care arată bine cu acest look sunt bărbații care au luptat în războiul civil, Elvis și Wolverine din X-men, dar și aici am îndoieli.

Când vine vorba de păr facial, cred că depinde de la bărbat la bărbat. Pe unii îi prinde bine, dar pe majoritatea îi sfătuiesc să abordeze un stil diferit.

Sursă foto: freepik.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.