O meserie actuală: Curs acreditat de Stilist Protezist Unghii

0

Cunoaștem cu toții proverbul “Meseria, brățară de aur” și, nu degeaba se spune asta. Învățarea unei meserii precum cea de Stilist Protezist Unghii (manichiuristă) îți oferă siguranță și un venit bunicel, mai ales că întotdeauna femeile vor dori să fie frumoase, să aibă manichiuri îngrijite și frumoase.

Lucrurile în prezent stau chiar diferit. Sunt manichiuriste care au făcut din această meserie performanță, predau cursuri, participă la concursuri internaționale și creează modele cu adevărat artistice.

Una peste alta, meseria de Stilist Protezist Unghii este una actuală, ce îți aduce satisfacții financiare și profesionale și, chiar personale, de ce nu…până la urmă, atâtea femei îți vor mulțumi că le ajuți să se simtă frumoase.

Școala Cupio organizează, în Timișoara, cursul acreditat de stilist protezist unghii (deja a opta ediție), în perioada 5-16.02.2018.

Ce cuprinde?

  • partea teoretică şi pe cea practică, în care vei dobândi noţiuni privitoare la comunicarea/relaţionarea cu clienţii, informații despre igienă, dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, anatomia unghiei și, cel mai important, tot ceea ce este necesar să ştii pentru a deveni un adevărat profesionist în realizarea unghiilor tehnice.

Diploma este acreditată

La finalul cursului vei obţine un certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educației şi Cercetării, prin ANC-Autoritatea Naţională pentru Calificări (CNFPA), Cod COR 514208, pe baza căruia te vei putea angaja în saloanele de pe suprafaţa României, cât şi în afara ţării (diploma este recunoscută la nivel European).

Cost: 1300 RON (se poate achita în 3 rate)

BONUSURI:

  • KIT produse Cupio în valoare de 300 RON
  • Curs de Aplicarea și îndepărtarea ojei semipermanente

Toate materialele necesare (aparate, produse etc.) sunt puse la dispoziţie de către Cupio.

Pentru mai multe detalii și înscriere, click aici: http://bit.ly/2CW8ynQ

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.