Înscrie-te la Cursul Acreditat de Stilist Protezist Unghii- Ediţia II, Timişoara

0

E timpul ca meseria să redevină brăţară de aur. Iar domeniul înfrumuseţării este unul în plină dezvoltare, în căutare de profesionişti. Dacă le faci prietenelor tale unghiile şi vrei să-ţi transformi pasiunea în profesie, nu trebuie să ratezi a 2-a ediţie a cursului organizat de Şcoala Cupio. Iar dacă deja profesezi, însă nu ai o diplomă acreditată recunoscută în Romania şi UE, atunci e momentul să vii la curs.

Mai sunt doar 4 zile în care te poţi înscrie la Cursul de Stilist Protezist Unghii (unghii false) cod COR 514208, Ediţa a 2-a, în Timişoara, până în 1 iulie.

Cursul este unul complex, ce include atât partea teoretică şi pe cea practică. La finalul cursului, participanții obţin un certificat de calificare profesională, eliberat de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educației şi Cercetării, prin ANC-Autoritatea Naţională pentru Calificări (CNFPA), Cod COR 514208. Cu ajutorul acestei diplome te vei putea angaja în saloanele de pe suprafaţa României şi în cele din UE.

Perioada în care se desfăşoară cursul este 4-15.07.2016. Trainerul ce susţine şi cea de a doua ediţie a Cursului de Stilist Protezist Unghii este Miruna Isac.

Costul cursului este de 1200 RON, iar în această sumă intră un kit cu produse, în valoare de 300 RON, pe care-l primeşti la începutul cursului. Suma se poate achita şi în trei rate.

Doritorii se pot înscrie la curs (pentru acest lucru este necesară achitarea avansului de 200 RON) până în 1 iulie (inclusiv).

Printre competenţele dobândite la absolvire se numără: comunicarea interpersonală, munca în echipă, dezvoltarea profesională, asigurarea condiţiilor de igienă la locul de muncă, îngrijirea unghiilor, îngrijirea mâinilor şi picioarelor, construirea unghiilor false, crearea aspectului natural al unghiilor false, protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoraţiunilor pentru unghii.
Pentru înscriere şi mai multe detalii click aici.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.