Înscrie-te la Cursul acreditat de Stilist Protezist Unghii

0

Îți dorești și tu să începi o carieră în domeniul manichiurii? În ultimii ani, această meserie este tot mai populară și dorită. Am ajuns la a 11-a ediție a Cursului de Stilist Protezist Unghii și le așteptăm pe noile cursante pentru a le ajuta să devină profesioniste în  acest domeniu al frumuseții.

Cursul va fi susținut de trainer-ul Cupio, Miruna Isac, care te va ajuta să descoperi arta realizării și stilizării unghiilor false.

Cursul Stilist Protezist de Unghii (unghii false), COR 514208, este un curs complex, structurat în doua părți. Cuprinde partea teoretică și cea practică, în care vei asimila noțiuni privitoare la comunicarea/relaționarea cu clienții, informații despre igienă, dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, anatomia unghiei și cel mai important, tot ceea ce este necesar să știi pentru a deveni un profesionist în realizarea unghiilor tehnice.

Perioada de desfășurare a cursului este 15- 26 octombrie 2018. Cursul va avea loc la Sediul Cupio din Timișoara, de luni până vineri, în intervalul orar 10-17 (pauză de masă de 1h inclusă).

Prețul cursului este de 1400 RON, iar achitarea acestuia se realizeză în trei tranșe.

Bonusuri:

  • Kit de produse Cupio în valoare de 300 de lei
  • Curs de aplicare și îndepărtare a ojei semipermanente ce conține o scurtă parte teoretică în care se va discuta despre ce este oja semipermanentă, tipurile de ojă semipermanentă și diferențele dintre ele, pregătirea corespunzătoare a unghiilor și modalitățile de îndepărtare a ojei semipermanente. Acest curs durează aproximativ o zi.

La finalul cursului vei obţine un certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educatiei şi Cercetării, prin ANC-Autoritatea Naţională pentru Calificari (CNFPA), Cod COR 514208, pe baza căruia te vei putea angaja în saloanele de pe suprafaţa României, cât şi în afara ţării (diploma este recunoscută la nivel European).

Contact:  Telefon: 0371.151.480; e-mail: cursuri.cupio@gmail.com

Pentru mai multe informații, te rugăm să accesezi Blogul Cupio.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.