Frumoasa şi Tehnologia – modalităţi moderne de beauty

0

Am fost întodeauna o fană înfocată a tehnologiei, mai ales în ceea ce priveşte domeniul „beauty”. Am încercat în mare parte tot ce a apărut nou pe piaţă şi, pe când unele m-au dezamăgit, altele m-au lăsat plăcut surprinsă şi, analizând costul şi beneficiul pe termen lung, au meritat investiţia şi efortul. Mai jos vă împărtăşesc o listă cu unele dintre experienţele mele plăcute atunci când am dat faţă în faţă cu tehnologia.

Colorarea 3D a părului.

Prima dată când am auzit de termenul acesta mi-am imaginat o imprimantă 3D cu funcţie de vopsire permanentă a părului. Când colo, această tehnică este una relativ simplă din perspectiva persoanei care stă pe scaunul coaforului şi aşteaptă cuminte o reinventare a stilului propriu. Colorarea 3D a părului presupune amestecarea de nuanţe întunecate şi luminoase ale aceleiaşi familii de culori pentru a evidenţia şuviţele. Părul este împărţit şi vopsit gradual în culori ce merg de la închis spre deschis. Astfel, diferitele nuanţe se amestecă perfect creând un efect 3D care arată surprinzător de natural.

Unghiile termice.

Şi când spun unghii termice mă refer la acel tip de gel care îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură. Personal, nu eram o devotată a unghiilor cu gel, cel mai mult din cauză că eram condiţionată de aceeaşi culoare şi acelaşi model timp de o lună de zile. Dar când mi s-a prezentat pentru prima dată acest concept al unghiuţelor ce îşi schimbă culoarea, în mintea mea s-a conturat involuntar interjecţia „evrica!”. Culorile vesele ale gelului care îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatura corpului, a stării, a căldurii emanate dimineaţa de ceaşca de cafea sau a limonadei reci pe care o savurezi într-o după-amiază târzie pe o terasă, mi-au schimbat iremediabil părerea despre unghiile cu gel.

Epilarea definitivă cu IPL.

De când mă ştiu am căutat o metodă să-mi reduc pe cât posibil inesteticul surplus de păr acolo unde nu îşi avea locul. Când am citit pentru prima dată despre IPL (intense pulsed light –lumină intensă pulsatorie) mi-am zis că trebuie să încerc. Cu toate că în trecut mai încercasem şi alte aparate pe bază de laser care nu au avut efectul scontat. Nu vreau să vă las falsa impresie că această tehnică îndepărtează pentru totdeauna părul şi nu va mai fi nevoie niciodată de altă epilare, pentru că aş minţi. După 10 şedinţe, pilozitatea s-a redus în proporţie de 90% şi o dată pe an mai trebuie să urmez o şedinţă de „întreţinere”, dar concluzia este că funcţionează în mare parte şi părul care rămâne, este puţin vizibil şi creşte foarte lent.

 

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.