Forever Beauty: Destinația finală – Frumusețea

0

Deschis în săptămâna dedicată femeilor, Salonul de înfrumusețare Forever Beauty are ca scop și destinație finală… frumusețea. Odată intrată în salon, simți că pășești pe urmele acesteia, pentru că aici totul te îndeamnă să fii frumoasă și să îţi doreşti să faci ceva pentru a ieși în evidență.

Salonul de înfrumusețare Forever Beauty

Cu un aer boem și intim, salonul te invită să petreci câteva ore relaxante alături de cei mai buni specialiști în domeniu, care îți stau la dispoziție cu sfaturi despre produse sau tratamentele efectuate. La o cafea în cochetul antreu vei sta cu fetele la o poveste despre tine şi despre ceea ce îți dorești și veţi alege împreună tipul de tratament folosit pentru că toate tratamentele sunt diferite, fiind personalizate pentru fiecare în parte.

Salonul de înfrumusețare Forever Beauty

Răsfățul este literă de lege în cadrul salonului, pentru că așa te simți când intri acolo, răsfățată din toate punctele de vedere, atât cu cele mai noi tratamente de înfrumusețare cât și cu o gamă largă de aparate de ultimă generație, destinate remodelării corporale și regenerării țesuturilor afectate de trecerea timpului, modul de viață nesănătos sau stres. Vorbim despre analiză corporală, radiofrecvență facială, microdermoabraziune, LPG facial care stimulează colagenul și elasticitatea pielii sau împachetări în termo uverta pentru eliminarea toxinelor din corp, epilare definitivă fără durere și multe altele. Orice îți dorești acolo se poate îndeplini.

Salonul de înfrumusețare Forever Beauty

Forever Beauty îndeplinește vise, nu doar ale femeilor care trec pragul acestuia ci și a însăși fondatoarei acestui salon pentru care deschiderea lui a fost tot un vis… un vis împlinit. “Mă bucur nespus de mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu care m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul, soțului și copiilor mei care m-au susținut și, nu ultimul rând, echipei mele (Viorica Etea, Sorina Gligor și Raluca Maghiar) fără de care nu aș fi reușit să dau viață acestuia”, a mai spus Mariana Guran.

Salonul de înfrumusețare Forever Beauty

Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor, nu mai staţi pe gânduri şi oferiţi-vă un cadou de început de primăvară, care să vă facă să vă simţiţi frumoase şi răsfăţate, la salonul Forever Beauty, unde vă aşteaptă specialişti în domeniu, cu sfaturi potrivite pentru ce îşi doreşte fiecare.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.