Descoperă arta machiajului la Gabriela Make Art Studio

0

În ultimii ani make-up-ul a primit tot mai multă atenţie şi a fost ridicat la rangul de artă. Fie că este vorba de un make-up glamorous- de seară, de unul simplu- de zi, sau de unul artistic, machiajul este o formă de exprimare şi, în acelaşi timp, o modalitate de a impresiona. Tot mai multe persoane aleg o carieră ca Make-up Artişti, fiind un domeniu propice pentru oricine doreşte să îşi folosească intens creativitatea.

Pentru timişorenii care îşi doresc să transforme pasiunea pentru make-up într-o meserie, există Gabriela Make Art Studio– un studio şi şcoală de machiaj născut din pasiune şi iubire pentru artă, culoare şi frumuseţe. Make-up Artist-ul şi trainer-ul Gabriela Strugaru îi ajută pe cursanţi să descopere arta machiajului şi să-şi pună în valoare creativitatea.

Cursurile de specializare oferite de şcoala de machiaj Gabriela Make Art Studio sunt atestate cu o diplomă de la Ministerul Muncii- dar acest lucru nu înseamnă că se adresează doar celor care caută o carieră în acest domeniu. Şcoala oferă şi workshop-uri de automachiaj care se adresează celor ce doresc să se pună singure în valoare, învăţând cum să realizeze corect diferite stiluri de machiaj potrivite fizionomiei lor.

Pe lângă cursuri şi workshop-uri, în studio se poate beneficia şi de sesiuni de machiaj de înfrumuseţare destinate evenimentelor importante, dar şi machiaje artistice, body painting-uri sau efecte speciale.

Gabriela Make Art Studio

FOTO: Alex Bunea, MODEL: Maria Bune, MUA: Gabriela MaKe uP

Gabriela Make Art Studio

MUA: Gabriela MaKe uP, HAIR: Ana Cornaciu,  MODEL: Sabina Reu

Gabriela Make Art Studio

Gabriela Make Art Studio

Gabriela Make Art Studio

Gabriela Make Art Studio

Gabriela Make Art Studio

FOTO: Ade, MODEL: Elena Raban, MUA: Gabriela MaKe uP

Gabriela Make Art Studio

FOTO: Diana Bilec, Accesorii: Elena Puiu Design, MUA: Gabriela MaKe uP, MODEL: Sabina Reus, HAIR: AnaAndrei Cornaciu

Gabriela Strugaru Popa make-up artist / trainer
0721.595.871
www.gabrielamkp.com
https://www.facebook.com/Gabriela-MaKe-uP

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.