Curs acreditat de Stilist Protezist Unghii

0

Dacă-ți dorești o carieră în domeniul unghiilor tehnice, trainer-ul Cupio, Miruna Isac, te așteaptă la cursul acreditat de Stilist Protezist de Unghii, recunoscut la nivel European, care te va ajuta să-ți pui în practică latura creativă.

Cursul Stilist Protezist de Unghii (unghii false), cod COR 514208, este un curs complex, structurat în două părţi.

Cuprinde partea teoretică şi pe cea practică, în care vei dobândi noţiuni privitoare la comunicarea/relaţionarea cu clienţii, informații despre igienă, dezinfectarea si sterilizarea instrumentarului, anatomia unghiei și, cel mai important, tot ceea ce este necesar să ştii pentru a deveni un adevărat profesionist în realizarea unghiilor tehnice.
La finalul cursului vei obţine un certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educatiei şi Cercetării, prin ANC-Autoritatea Naţională pentru Calificari (CNFPA), Cod COR 514208, pe baza căruia te vei putea angaja în saloanele de pe suprafaţa României, cât şi în afara ţării (diploma este recunoscută la nivel European).

Poți afla mai multe informații, accesând blog-ul Cupio.

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.