Ce pensule ai nevoie pentru un machiaj perfect al ochilor

0

Pentru o aplicare corecta a produselor de machiaj si cat mai apropiate cu ce vezi in reviste sau pe conturile retelelor de socializare, trebuie sa stii ca ai nevoie de cateva pensule de machiaj care iti vor facilita considerabil munca. Acestea sunt indispensabile in realizarea unui machiaj al ochilor corect si uniform.  

Indiferent ca vrei un smokey eyes sau un machiaj neutru de zi cu zi cheia pentru a obtine un machiaj perfect cu siguranta, sunt pensulele.

Cel mai indicat este sa-ti achizitionezi pensule profesionale de calitate pentru ca acestea, daca le îngrijesti corespunzator, te vor tine multi ani de zile. Cu siguranta, pensulele sunt o investitie.

De ce pensule avem nevoie pentru machiajul ochilor? Machiajul ochilor este mai complex si necesita mai multa indemanare si pensule potrivite pentru crearea efectului dorit. Machiajul ochilor este important, deoarece iti defineste

Cea mai importanta pensula pentru machiajul ochilor este pensula de blending. Este esentiala deoarece cu ajutorul ei eliminam liniile grafice si dure, uniformizand culorile aplicate. Pensula 309 din par natural de capra este perfecta pentru aplicarea culorii in pliul pleoapei si pentru difuzarea produsului, este o pensula medie, astfel este potrivita pentru majoritatea pleoapelor.

Pensula 312 este o pensula de blending de dimensiuni usor mai mari decat 309, iar cu ajutorul ei putem face trecerea fina de la o culoare mai inchisa la una deschisa si sa uniformizam cat mai frumos nuantele.

Pensula 311 este perfecta pentru o aplicare mai intensa a culorilor deoarece este o pensula plata, iar culoarea se aplica prin tapotare si putem construi 2-3 straturi de culori pana ajungem la intensitatea dorita.

Cu pensula 310 din par natural de veverită putem intensifica pliul pleoapei, coltul exterior sau putem chiar aplica culoare pe pleoapa inferioara. De asemenea, se poate folosi pentru detalii, fiind de o dimensiune mica si cu forma conica.

Pentru aplicarea eyeliner-ului, pensula 323 este cea mai indicata deoarece se pot crea atat linii subtiri cat si linii mai groase cu ea, astfel obtii de la o linie de tus clasica la o linie de tus dramatica.

Lista cu pensule necesare pentru machiajul ochilor poate continua, insa acestea sunt cele esentiale de care ai nevoie pentru a-ti crea un machiaj al ochilor complex. Toate pensulele le gasesti pe www.cupio.ro.

Si in cazul pensulelor pentru machiajul ochilor, este necesar si important sa le curatam dupa fiecare utilizare pentru a evita dezvoltarea bacteriilor si a impuritatilor din perii pensulelor.  In plus, pensulele vor avea durabilitate si ne vom putea bucura mai mult timp de ele.

Iti sugeram solutia de curatare Cupio curata in profunzime pensulele si poate fi folosita atat pentru pensulele din par natural cat si pentru cele din par sintetic. In plus, contine ulei de eucalipt, care lasa un parfum racoritor si placut.

Modul de curatare al pensulelor este foarte simplu si rapid. Aveti nevoie de un servetel de hartie, o pensula murdara si o solutie pentru curatare.

Pozitionam pensula pe un servetel, pulverizam 2-3 pufuri din solutie direct pe pensula, iar apoi prin miscari circulare (pentru pensulele rotunde) si miscari succesive stanga –dreapta (pentru pensulele plate), curatam pensula . Este foarte important sa nu punem presiune cand curatam pensula pentru ca riscam sa o deterioram. Miscarile trebuie sa fie foarte usoare si curatam pana nu mai ramane deloc produs pe servetel.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.