Când vine vorba de invenții ciudate, nimeni nu-i întrece pe asiatici

0

Deunăzi navigam absentă prin minunatul internet când un articol mi-a captat în totalitate atenţia. Atunci mi-am dat seama că nimeni nu poate întrece invenţiile ciudate ale asiaticilor şi nu pot decât să mă gândesc plină de mirare… le foloseşte cineva? Mi-ar fi plăcut să iau nişte testimoniale de la oameni apropiaţi care să-mi împărtăşească experienţa lor cu aceste “minunate” invenţii dar din păcate cercul meu de prieteni este modest iar fetele cam fug de tratamente experimentale şi aparate care mai de care mai ciudate care promit perfecţiunea fizică într-o clipită.

Fără alte poveşti, vă invit să vă minunaţi alături de mine de cele ce urmează şi, de ce nu, să-mi spuneţi şi voi care este cel mai ciudat produs de beauty pe care aţi avut ocazia să-l încercaţi?

Lactacyd – înălbitor intim

Cele mai ciudate inventii asiatice

Marketingul lor spune în felul următor: “Transpiraţia şi frecarea continuă de haine strâmte pot da pielii o culoare închisă în zona intimă, cauzând astfel o scădere a încrederii de sine sau o inhibare de natură intimă”.

Umm, ce altceva aş mai putea adăuga eu aici? Cred că v-aţi făcut o idee despre ce este vorba iar dacă vrei mai multe detalii, google e întotdeauna la îndemână să vă răspundă oricărei întrebări. Până una alta, vă invit să urmăriţi reclama lor… priceless.

Dispozitivul pentru schimbarea formei nasului

Cele mai ciudate inventii asiatice

Cu potenţial de a deveni următorul tău costum de Halloween, acest dispozitiv pe care Bane este de-a dreptul gelos este un must have în lumea asiatică.

Nu mă înţelegeţi greşit, nu am nimic împotriva remodelării nasului, aşa că pot să spun că acest produs nu îmi provoacă o uimire atât de mare ca restul. Dar până la urmă, cât de eficient poate fi un mic dispozitiv de plastic ce aduce cu sistemele de tortură medievale?

Cele mai ciudate inventii asiatice

Toată treaba asta îmi aduce aminte de un alt produs “revoluţionar”, Nose Lifter care este la fel de ciudat, dar mai puţin înfricoşător şi la o privire mai atentă, pare mai eficient.

Breast Gymnastics Hand Massager (nu am avut idee de unde să încep să traduc numele)

Cele mai ciudate inventii asiatice

Nope, nimic ciudat de văzut aici, ar trebui să te duci mai departe cu cititu’, nimic de văzut.

Sâni lăsaţi? Nu-ţi face griji, aceste dispozitive care arată ca nişte mâini ciudate îi va ajuta să-şi recapete forma şi fermitatea. Gimnastică pentru sâni, ceva total normal (glumeam… chiar de loc normal). Vrei să-l vezi în acţiune? 

Facial slimmer (aceași problemă ca mai sus)

Cele mai ciudate inventii asiatice

Întotdeauna am vrut aşa ceva… sau? Ba nu, mă gândeam la altceva…

Yoga pentru faţă se pune în practică atât de uşor cu acest nou dispozitiv atât de… ciudat. Tot ce trebuie să faci este să-l pui în gură apoi să te chinui să verbalizezi vocale pentru 3 minute pe zi. Se spune că liniile zâmbetului cât şi laba găştii din jurul ochilor vor dispărea complet. Presupun că nu există o diferenţă atât de mare între această nouă invenţie şi folosirea cremelor antirid. Doar arată de cel puţin o mie de ori mai ridicol.

Pinky Queen Top Pack (whaaaaat?)

Cele mai ciudate inventii asiatice

Ţi-ai dorit întodeauna sfârcuri mai rozosine (nu cred că tocmai am scris asta)? Ei bine, de azi înainte rugăciunile ţi-au fost ascultate şi iată că s-a inventat ceva şi pentru această problemă, aparent non problematică. Partea bună? E atât de simplu de utilizat. Te dai cu cremă pe şi în jurul sfârcilor apoi o îndepărtezi aşa cum ai face cu o mască de faţă şi ca prin minune, rozosinul natural iese la iveală. Cred că această poză spune tot. Oare unde e emoji-ul ăla care-şi dă ochii peste cap?

Cele mai ciudate inventii asiatice

sursă: xovain.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.