BeautyFull Days, un eveniment tare frumos și inedit pentru vestul țării.

0

Centrul de Afaceri Timișoara găzduiește, în 20 și 21 iunie, BeautyFull Days, cel mai mare eveniment de beauty din zona de vest a țării. Organizatorii, “Lecții de machiaj by Oxana Novacovici” și „The Mad Agency”, reprezentată de Daniela Săvescu, au creat un concept inovativ, care se adresează atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg, fiecare participant având posibilitatea să descopere exact ceea ce îl interesează și să beneficieze la maxim de oportunitățile oferite de eveniment. Evenimentul a apărut din dorința de a oferi și specialiștilor din zona de Vest a țării oportunitatea de a învăța de la peste 27 de traineri naționali și internaționali în 2 zile într-un singur loc și de a da un impuls dezvoltării industriei și închegării ei. 

Ce avantaje au firmele care participă la BeautyFull Days?

Oxana: Pot spune că am o experiență bogată în domeniul beauty atât ca artist, cât și ca business owner și chiar participant la evenimente de profil, iar partenera mea are experiență de peste 12 ani în marketing și organizare de evenimente. Așa încât ne-am gândit să valorificăm tot ce-am învățat de-a lungul timpului prin participarea la astfel de evenimente și la organizarea lor. Am ajuns la un concept care nu mai este un simplu eveniment, ci o experiență complexă, spunem noi. Reprezentanții firmelor participante vor avea ocazia să asiste la demonstrații live cu cei mai buni traineri naționali și internaționali, să participe la workshop-uri, să asculte speech-uri educaționale și să interacționeze direct cu ceilalți participanți. În plus, ei vor putea să-și prezinte produsele și serviciile publicului larg, doritor să descopere noutățile în domeniu și să cumpere produse profesionale la prețuri speciale. Iar pentru că știm cât de stringentă este problema personalului în general și, bineînțeles, și în domeniul nostru, ne-am gândit să dedicăm o zonă special pentru cei care își caută fie un job, fie un angajat. La CV Cafe, sub îndemnul ”Socializează și Angajează(te)!” invităm atât firmele cât și persoanele în căutarea unui loc de muncă în industria beauty să încerce un alt fel de recrutare. Înscrieri se pot face pe site-ul nostru sau cei interesați pot veni cu cv-urile direct la CV Cafe.

La ce să se aștepte vizitatorii interesați de produse și proceduri beauty, dar care nu activează în domeniu?

Daniela: Toți cei care vor intra în universul BeautyFull Days, în cele 2 zile, vor avea acces la produse profesionale de top la prețuri promoționale, le vor putea testa, vor beneficia de sesiuni gratuite de înfrumusețare, vor primi sfaturi personalizate de la specialiști și se vor întâlni cu bloggeri cunoscuți din domeniu, având ocazia să discute cu aceștia despre frumusețe și înfrumusețare, despre trenduri și tehnici inovatoare pe diferite domenii, ba chiar și despre dezvoltare personală sau de business. Fiecare participant va avea ocazia să descopere ceva interesant, pentru că și gama de produse și servicii prezentate este diversificată: makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetică și remodelare corporală.

Ați anunțat prezența unor personalități cunoscute din zona beauty și a dezvoltării personale. Cu ce vin acestea interesant pentru participanți?

Oxana: Cu informații de ultimă oră din domeniu, cu explicații pentru cei care doresc să afle mai multe despre diverse produse și proceduri, cu demonstrații practice și sfaturi personalizate. La BeautyFull Days și-au confirmat participarea traineri cunoscuți la nivel național și internațional.

Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Anca Molnar, Oana Maria Borza, Claudia Niță, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inesa Damaschin și Adrian Tigmeanu. Pentru Nail Design îi vom avea alături pe: Andreea Pruneanu, Miruna Isac, Cristina Fulgeanu și Olah Angela iar din domeniul hairstyling vin: Adrian Mureșan, Mihăilă Iulian, Eduard Dăbîcan, Codruța Dăbîcan, doctorul Lilian Mârza (specialist transplant păr) și Cristina Bozga. Despre modelare corporală vom afla detalii de la: doctorul Alin Georgescu, Cosmin Gai, Simona Andronovici și Zorita Latici. În plus, Pera Novacovici, autor de cărți de dezvoltare personală va fi prezent la eveniment cu un speach foarte practic pe tematica “Energia feminină în business”.

BeautyFull Heart este un concept aparte din cadrul BeautyFull Days. Ce este și de ce v-ați gândit la el?

Daniela: Conceptul BeautyFull Heart a apărut pentru că amândouă considerăm că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea ar trebui să fie accesibilă tuturor. BeautyFull Heart se adresează persoanelor pentru care înfrumusețarea a ajuns pe un plan secundar, din cauza diverselor probleme cu care se confruntă. Fie că posibilitățile financiare le restricționează, fie că ele sau membrii familiei au probleme de sănătate care te fac să nu te mai gândești cum ai putea tu să arăți mai bine. Colaborăm cu câteva asociații locale, iar în cadrul evenimentului vom asigura sesiuni de înfrumusețare, gratuit cu sprijinul unor profesioniști voluntari și a sponsorilor ce pun la dispoziție produsele necesare. Dorim să le arătăm acestor persoane cu suflet frumos cum este atunci când iei o pauză de la grija pentru ceilalți și te lași și tu la rândul tău, pentru puțin timp, în grija altora. De data aceasta, specialiști în înfrumusețare și răsfăț, cum îmi place mie să spun.

Zona de beauty este una dintre cele mai dinamice și ofertante în ceea ce privește organizarea de evenimente. Care sunt trăsăturile care singularizează BeautyFull Days în această piață destul de aglomerată?

Oxana: Cred că, în primul rând, complexitatea experienței este ceva inedit. Aducem împreună reprezentanții unor firme din domeniul beauty, pe cei interesați să-și găsească un job în domeniu, dar și publicul larg. Această complexitate se reflectă și în diversitatea evenimentelor care au loc în cadrul BeautyFull Days, de la demonstrații și workshop-uri pentru profesioniști, la întâlnirile cu posibili viitori angajați, dar și la momentele în care vizitatorii au acces la sfaturi și demonstrații gratuite. Suntem obișnuiți cu conceptul de târg de frumusețe, unde oamenii vin să cumpere și să afle amănunte despre anumite produse. La BeautyFull Days vrem să oferim mult mai mult decât atât. Iar programul complet al evenimentului, disponibil pe pagina evenimentului http://beautyfulldays.ro/ sau pe Facebook vă va convinge.  

Cum a început colaborarea între organizatorii BeautyFull Days? Vă gândiți deja la viitorul eveniment și la ce vreți să aduceți nou la ediția următoare a BeautyFull Days?

Daniela: Colaborarea a început odată cu faimoasele rezoluții de la început de an, când ne-am propus să organizăm un eveniment inedit în Timișoara, care să aducă împreună specialiști din domeniu beauty și oameni pasionați de frumos, într-o manieră “altfel” 😊, deosebită de tot ce s-a făcut până acum. De ce în domeniul beauty? Pentru că aici lucrurile au crescut foarte mult în ultimii ani, dar încă mai este mult spațiu pentru informare, educare, descoperiri. Oxana Novacovici și Daniela Săvescu înseamnă, pentru noi, o colaborare frumoasă încă de la Balul Vienez, așa că BeautyFull Days, un eveniment de mare amploare, a venit ca o etapă firească. A fost ceva de parcă Universul ne-a adus împreună, pentru că amândouă ne-am gândit la același lucru. Industria beauty nu înseamnă doar înfrumusețare, ci și îngrijire constantă, tocmai de aceea am adus împreună firme din domenii diverse ale acestei industrii, inclusiv cosmetice bio, naturale. Ne-am inspirat din faptul că frumusețea are legătură cu atitudinea și preocuparea față de sine. Cât despre viitor, ne gândim ca următoarele – să zicem – 20 de ediții, ne vor ieși din ce în ce mai bine. Deocamdată, facem un prim pas și așteptăm, cu inima deschisă și mintea asemeni, reacțiile participanților, astfel încât lucrurile pe care le facem să vă fie cât mai utile.  

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.