Beauty salonul unde încep cele mai frumoase povești

0

Ştim cât de greu este să îţi găseşti salonul perfect. Trebuie să fie un loc unde să-ţi fie înţelese nevoile şi de unde să nu pleci doar cu o manichiură sau o coafură excelent făcută, ci şi cu un sentiment de bine. Tocmai pentru că ştim aceste lucruri, am făcut un research pentru tine şi îţi putem recomanda cu toată încrederea salonul Kelly Image.

Kelly Image susţine revista Altfel de mai bine de un an şi, în tot acest timp, ne-a oferit o prietenie pe care o preţuim nespus.

De-a lungul timpului am avut ocazia să încercăm serviciile lor şi putem spune, fără urmă de îndoială, că dacă îţi doreşti un salon de înfrumuseţare care să îţi ofere calitate, răsfăţ şi un ambient cât se poate de plăcut, atunci cea mai evidentă alegere pentru timişorence este Kelly Image.

Încă de la prima vizită poţi să îţi dai seama că acest salon nu este făcut să îi treci pragul o singură dată. Kelly Image creează o poveste în jurul tău în care tu eşti personajul principal, iar acesta e un sentiment la care nu vei putea renunţa.

Descoperă Kelly Image în imaginile de mai jos şi convinge-te singură!

kelly image vopsire

kelly image par

salon kelly image

kelly image coafura

unghii kelly image

kelly image

kelly image

Kelly Image oferă, de asemenea, promoţii irezistibile în mod regulat. Dacă nu vrei să ratezi vreuna, urmăreşte-i pe pagina de facebook: Salon Kelly Image

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.