Basics în make-up

0

Fiecare fată este diferită în felul ei, prin urmare şi feţele noastre sunt de diferite forme, culori şi tipuri. În acest articol vă voi vorbi despre ce paşi de bază trebuie să ştie fiecare fată atunci când vrea să se machieze.

Tenul:

Acesta poate fi uscat, gras, normal sau mixt.

Pentru a-ţi da seama ce fel de ten ai tot ce trebuie să faci e ca dimineaţa, atunci când te trezeşti să te uiţi şi să vezi în zona T cum iți este tenul. Dacă acesta este gras doar în acea zonă şi în rest este normal, ai un ten mixt. Dacă tenul de dimineaţă e tot unsuros, ca şi cum te-ai fi dat cu cremă pe faţă, atunci ai un ten gras. Dacă te trezeşti dimineaţa cu un ten uscat, înseamnă, evident că ai un ten uscat, iar dacă niciuna de mai sus nu ţi se potriveşte atunci ai un ten normal şi te afli printre cele mai fericite femei din acest punct de vedere.

Orice tip de ten ai avea, un make-up artist îţi va recomanda să foloseşti produse exact pentru tenul tău, pentru a nu apărea probleme cum ar fi coşuri, o faţă lucioasă sau altele.

Make-up-ul:

Trebuie să îţi scoată în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei şi să ascundă anumite imperfecţiuni de care nu suntem prea mândre. Totul trebuie facut in aşa fel încât să nu ne acopere toată faţa ca şi cum am purta o mască.

Un machiaj de zi trebuie să fie proaspăt, nu prea încărcat. Pentru a arăta cât mai fresh avem nevoie de puţină cremă, un fond de ten, un creion negru sau un eyeliner (tuş), un blush, un fard (pentru a ne lumina ochii şi pentru a-i scoate în evidenţă), un rimel şi un ruj nude. Este combinaţia perfectă pentru a arăta fresh într-o zi frumoasă, în orice anotimp. Vara, eu recomand şi folosirea unei pudre translucidecu scopul de a fixa mai bine machiajul pentru a nu ne trezi cu faţa lucioasă. Această pudră se potriveşte oricărui tip de ten, ea fiind transparentă.

Sprâncenele:

Trebuie să fie după forma lor naturală, altfel vor arăta puţin “chinuite”. Nu te supăra că nu ai sprâncene arcuite sau subţiri. Fiecare om are sprâncenele într-un mod unic şi ar fi păcat să le stricăm pentru că vrem neapărat să le avem într-un anumit fel. După sprâncene, de multe ori ne putem da seama de personalitatea unui om. De asemenea, ele nu trebuie vopsite în alte culori decât culoarea naturală a părului tău. Dacă ai părul blond şi sprâncenele vopsite cu negru, nu vor arăta deloc frumos. În schimb, ce putem face e să ne vopsim sprâncenele cu un ton mai deschis sau mai închis decât culoarea pe care o avem noi la păr.

Există multe mici secrete de beauty pe care vi le pot împărtăşi. În curând va fi gata noul site www.dianaungur.ro unde vă voi putea oferi mai multe informaţii. Şi ţineţi minte, nu vă chinuiţi prea tare. Deşi ne machiem tot timpul, trebuie să arătăm cât mai natural! Nu trebuie să se vadă pe faţa noastră că am stat 3 ore în faţa oglinzii punându-ne straturi peste straturi de make-up.

So stay fresh and beautifull!!

 

Diana Ungur

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.