Armonia culorilor în prag de sărbătoare

0

Pentru un machiaj reuşit este important să existe o armonie între culorile folosite pentru fard, blush sau ruj şi culoarea părului, ochilor, tenului şi vestimentaţiei.

Ocazia pentru care ne fardăm este şi ea la fel de importantă. Sărbătorile sunt prilejul perfect pentru un look îndrăzneţ şi creativ, având numeroase evenimente la care putem participa.

De aceea, pentru machiaje elegante dar şi sofisticate putem alege o schemă de culori neutre, pe care să le trecem de la valorile cele mai închise la cele mai luminoase, nuanţe de negru, alb şi gri sau putem alege armonii monocromatice, care se obţin prin variaţii în valoarea şi intensitatea unei singure culori.

Armonia complementară a culorilor este recomandată persoanelor mai îndrăzneţe, pentru lookuri sexy şi senzuale. Armonia complementară rezultă din alăturarea unor nuanţe diametral opuse pe cercul culorilor.    

Acestea sunt doar câteva sugestii, în legătură cu felul în care armonizăm culorile, însă machiajul ne oferă multe alte elemente cu ajutorul cărora ne putem exprima şi pune în valoare personalitatea.

Foto: Diana Bilec
Model: Sabina Reus
Accesorii: Elena Puiu
Hairstyle:  Ana-Maria CornaciuMake up : Gabriela Strugaru Popa

Text: Gabriela Strugaru

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.