Ai auzit vestea? Peste 100 de produse reduse de Paşti, la Cupio

0

Iepuraşul Cupio îţi aduce oferte de sărbătoare la peste 130 de produse din gamele: manichiură, makeup şi îngrijire corporală.

În vremurile noastre, femeile îţi doresc manichiuri personalizate, care să le scoata din anonimat. De aceea, creativitatea joacă un rol esenţial pentru un technician de unghii. Iar în această perioadă, susţinem creativitatea cu reduceri de 20% la geluri de pictură, geluri tip plastilină Glaze, geluri 3D, pensule nail-art, vopsele acrilice şi ornamente pentru unghii.

De la manichiură, ne mutăm la makeup, unde ofertele sunt de asemenea variate. Tot 20% au reducere mai multe modele de gene bandă Cupio, confecţionate din păr natural sterilizat, iar setul de pensule pentru makeup are o reducere de 30%.

Orice femeie îşi doreşte să aibă o piele catifelată şi o manichiură îngrijită. Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos îşi pot alege kituri formate din produse pentru îngrijire CupioSpa şi lacuri de unghii Cupio in the City, toate la preţuri de sărbătoare.

Gama CupioSpa cuprinde produse premium pentru îngrijirea şi hidratarea pielii, cu extracte naturale, în armonie cu organismul nostru: geluri de duş, loţiuni şi unturi de corp, creme de mâini.

Gama Cupio in the City cuprinde lacuri de unghii şi tratamente profesionale pentru unghii. Lacurile de unghii Cupio in the City®, cu uscare la aer, sunt inspirate din cele mai frumoase locuri din lume şi se adresează femeii moderne, ce îşi doreşte nuanţe în trend, punând în acelaşi timp preţ şi pe calitate.

Promoţiile Cupio de Paşti includ produse din toate gamele, astfel beneficiază de oferte speciale atât profesioniştii din domeniu, cât şi femeile care îşi doresc produse pentru înfrumuseţare de calitate.

Promoţiile Cupio sunt valabile până în 3 mai 2016 (inclusiv).

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.