5 sfaturi pentru gene spectaculoase

0

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului şi cum mai bine să-i pui în evidenţă dacă nu printr-un set de gene atrăgătoare pe care şi tu le poţi avea dacă urmezi aceste 5 reguli de efect, simple şi la îndemâna oricui.

  • Ondulatorul de gene este esenţial.

Acest mic dispozitiv, este cheia către genele care te fac să spui “wow” atunci când le vezi. E uşor de folosit şi în doar câteva secunde, genele tale se transformă radical. Este foarte important să foloseşti acest ondulator înainte de aplicarea rimelului.

  • Lasă-le genelor un moment de respiro înainte să dai următorul strat de rimel.

Dacă ai puţină răbdare atunci când aplici fiecare strat de mascara, acest lucru va permite rimelului să se așeze ca următorul strat să poată fi construit peste primul, în loc să dai neîncetat cu pensula până ce genele capătă un aspect încărcat şi lipicios.

  • Previne genele lipite între ele prin folosirea piaptănului.

Folosirea acestui mic piaptăn, special pentru gene, după aplicarea rimelului şi nu numai (poţi să-l foloseşti după fiecare strat aplicat) este secretul pentru genele cu aspect de gene false, ordonate şi voluminoase.

  • Nu amesteca tipuri diferite de rimel.

Nu aş recomanda asta nimănui deoarece unele formule nu se vor înţelege bine şi singurul lucru care va rezulta de aici va fi o aglomerare încărcată de gene.

  • Foloseşte cu încredere tratamente pentru gene, zilnic.

La fel ca părul tău, genele au nevoie de îngrijire permanentă. Sunt multe tratamente găsite în comerţ care stimulează creşterea lor. Tot ce trebuie să faci este să-l găseşti pe cel potrivit pentru tipul tău de gene.

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.