5 sfaturi ajutătoare pentru o frumuseţe de invidiat

1

1. Epilarea cu zahăr

Este 100% naturală. Pasta cu care se efectuează epilarea e formată din zahăr brun, suc de lămâie şi apă, încălzită la o temperatura de 32-35 de grade. Având temperatura corpului, în timpul procedurii nu există senzaţia de fierbinte. Epilarea cu zahăr nu are contraindicaţii, fiind recomandată persoanelor care au boli de piele, sau foliculită. În zonele epilate constant doar cu zahăr, firele de păr vor creşte mai rar şi într-un timp mai îndelungat.

2. Uleiul de macadamia împotriva căderii părului

Este un ulei hrănitor care reuşeşte să pătrundă în profunzimea firului de păr într-un mod mult mai eficient decât alte uleiuri, fiind în acelaşi timp şi un bun balsam de păr. De asemenea în urma utilizării uleiului de macadamia, părul tău primeşte vitamina E şi mono acizi graşi, nesaturaţi care joacă un rol important în stimularea creşterii părului. Pune puţin ulei de macamia la încălzit pentru câteva secunde până când acesta devine călduţ, dar nu fierbinte. Masează-l pe scalp şi pe toată lungimea firului de păr apoi lasă-l să acţioneze 30-40 de minute. Spală părul folosind un şampon uşor. Dacă folosești metoda o dată pe săptămână, rezultatele nu vor întârzia să apară.

3. Praful de copt

Acest mic ingredient pe care cu toţii îl avem în bucătărie poate fi folosit în multe reţete de înfrumuseţare şi întreţinere corporală. Este un foarte bun antiperspirant. Poți să-l folosești cu încredere în fiecare dimineaţă cu efect garantat pe întreaga durată a zilei. Umezește-ți un deget, bagă-l în bicarbonat apoi aplică cu încredere la subraţ. De asemenea, bicarbonatul te ajută să-ți albești dinții într-un termen destul de scurt, dacă îl folosești cu regularitate. Dacă ai probleme cu mătreaţa, amestecă 2 linguriţe de bicarbonat cu 2-3 linguri de zeamă de lămâie (cu grijă, că face spumă) şi masează uşor scalpul. Dacă îl amesteci cu apă, şi îl aplici pe tenul acneic, această mască va usca coşurile şi va reîmprospăta tenul.

4. Castravetele şi zerul pentru o piele mai tânăra şi pentru reducerea pungilor de sub ochi

Castravetele ajută la reducerea pungilor de sub ochi și la diminuarea cearcănelor. De asemenea are un efect calmant ce te ajută la menţinerea pielii sănătoase. Zerul conţine acid lactic, care are ca prime proprietăţi exfolierea celulelor moarte ale pielii ceea ce ajută la întinerirea tenului. Se amestecă jumătate de cană de zer cu 3 linguriţe de castravete ras şi se aplică pe faţă. După 20 de minute clătește cu apă călduţă. Folosită de 2 ori pe săptămână, această mască te va ajuta să ai un ten mai sănătos şi vizibil întinerit.

5. Uleiul de ricin pentru unghii puternice

Cu toţii ştim că uleiul de ricin are multe proprietăţi, dar puţini sunt cei care ştiu că acesta te poate ajuta să ai unghii de invidiat, puternice care nu se exfoliază. Dacă încălzeşti în fiecare seară câţiva millitrii de ulei şi ţi unghile în el timp de 10-15 minute, în decurs de câteva zile, unghiile tale se vor întării iar dacă aveai probleme cu exfolierea, aceasta va dispărea. Nu trebuie decât să repeţi operaţiunea câteva zile la rând.

About Author

Avatar

1 Comment

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.