Top 23 ciudățenii de la filmările unor pelicule celebre

0

În spatele celor mai mari filme făcute vreodată există niște ciudățenii pe care puțini le cunosc. Iată o listă cu 23 dintre cele mai interesante, la care, cu siguranță, nu te-ai fi gândit.

 1. O.J. Simpson aproape că a jucat rolul lui Terminator, însă James Cameron a considerat că personalitatea lui este „prea plăcută” ca să portretizeze așa un personaj întunecat.

ciudatenii filme

 1. Sunetul velociraptorilor din Jurassic park este de fapt sunetul broaștelor țestoase în timpul împerecherii.

ciudatenii filme

 1. Filmul Psycho a debutat în alb-negru pentru că Hitchcock a tot avut mustrări despre scena din duș pentru că era prea sumbră.

ciudatenii filme

 1. Scena din Pulp Fiction în care Vincent o înțeapă pe Mia cu un ac în inimă a fost filmată invers. Deci, de fapt, John Travolta scoatea acul din ea.

ciudatenii filme

 1. Scena în care arde Altlanta din Gone With the Wind a fost creată dând foc la diferite lucruri găsite în platourile MGM.

ciudatenii filme

 1. În timpul filmărilor de la Poltergeist, Robbie chiar a fost sufocat de către clownul-robot. Abia în momentul în care băiatul s-a făcut mov la față și-a dat seama Spielberg de ceea ce se întâmplase.

ciudatenii filme

 1. Ben Affleck și Matt Damon au pus o scenă de sex gay în scenariul original de la Good Will Hunting doar ca să vadă cine o să-l citească cu adevărat. Harvey Weinstein a observat că nu era la locul ei și, astfel, a fost angajat.

ciudatenii filme

 1. În Django Unchained există o scenă în care Leo DiCaprio sparge un pahar cu furie ceea ce i-a cauzat sângerarea mâinii. A fost un accident, însă Tarantino a păstrat scena.

ciudatenii filme

 1. Localul din Silent Hill este bazat pe un loc real: Centralia, pennsylvania. Este în general abandonat, însă oricine l-a vizitat vreodată confirmă faptul că este foarte ciudat.

ciudatenii filme

 1. Gregory Peck a acceptat rolul din The Omen în 1976 ca un mod de a-și confrunta proprii demoni interiori – fiul său s-a sinucis chiar înainte ca el să dea probă.

ciudatenii filme

 1. Dublura lui Daniel Radcliffe a rămas paralizată în ultimul film Harry potter, astfel că Daniel a creat o strângere de fonduri ca să îl ajute să-și plătească studiile.

ciudatenii filme

 1. În filmul The Hangover, lui Ed Helms chiar îi lipsea un dinte. Și-a făcut un implant permanent în adolescență, așa că dentistul său i l-a îndepărtat pentru filmări.

ciudatenii filme

 1. În filmul Vrăjitorul din Oz, vrăjitoarea a suferit niște arsuri grave în scena în care pleacă din Munchkinland după ce a confruntat-o pe Dorothy.

ciudatenii filme

 1. Judith Barsi, fetița de 10 ani care a jucat-o pe Anne-Marie în All Dogs Go To Heaven, a murit într-un mod tragic chiar înainte ca filmul să fie lansat.

ciudatenii filme

 1. Când Alex a fost scufundat în mod repetat în filmul A Clockwork Orange, a existat un tub sub apă prin care el să respire. Totuși, acesta s-a înfundat, așa că toate chinurile sale erau reale.

ciudatenii filme

 1. Filmul Scream a fost bazat cumva pe o serie de crime din Florida.

ciudatenii filme

 1. În timpul scenei dramatice din Alien, actorii nu au știut la ce să se aștepte, așa că reacțiile lor terifiante au fost reale.

 1. Tony Todd și-a pus albine adevărate în gură în timpul filmărilor unei scene din Candyman.

ciudatenii filme

 1. Vocea lui Boo din Monsters, Inc. îi aparține lui Mary Gibbs, care era doar un copil mic pe atunci. Echipa nu a reușit să o facă să stea liniștită și să-și spună replicile, așa că au urmărit-o cu un microfon în studio în timp ce se juca.

ciudatenii filme

 1. Joe Pesci chiar l-a mușcat pe Macaulay Culkin în timpul filmărilor unei scene din Home Alone.

ciudatenii filme

 1. ET și Poltergeist trebuiau să fie unul și același film inițial ce avea să fie numit Night Skies.

 1. Reacțiile lui Will Farrell în timpul unei scene din Elf au fost complet reale. Regizorul l-a surprins de fiecare dată când se juca cu câte o jucărie, printr-o telecomandă.

ciudatenii filme

 1. Jack Nicholson a îndreptat o armă adevărată spre Leo DiCaprio în The Departed, chiar dacă nu era în scenariu. El s-a gândit că scena nu era destul de intensă.

ciudatenii filme

text: Ștefana Macovei

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.