Super trailer, păcat de film!

0

Să creezi un trailer capabil să vândă un film de două ore nu poate fi catalogat ca nimic altceva decât artă pură! Dar uneori, suspansul și nerăbdarea create de un trailer făcut cu măiestrie se transformă în dezamăgire când filmul propriu zis nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Pentru că ne plac listele, am făcut una și cu filmele ale căror trailere au fost infinit mai bune decât ce am ajuns noi să vedem în cinema.

5: TERMINATOR: SALVATION

Ce a promis: Acel film Terminator pe care îl meritam după dezamăgirea celui de-al treilea capitol.

Ce a fost: Dezamăgire, dezamăgire, dezamăgire. Cu excepția a câteva efecte speciale deosebite, nimic nu a fost impresionant. Intriga nu a fost gândită bine până la capăt, așa că filmul a devenit o mare harababură în care prezența umană nu s-a făcut simțită.

4: BAD TEACHER

Ce a promis: O comedie ieșită din tipar, obraznică, cu mult umor negru, despre o profesoară ce nu avea ce să caute la catedră.

Ce a fost: Same old, same old. Nimic nou, același clișeu de comedie hollywoodiană, cuminte, ce s-a învârtit în jurul aceleiași poante muuuuuult prea folosită pe parcursul întregului film.

3: HOUSE AT THE END OF THE STREET

Ce a promis: Ok, da, știu, trailerul dezvăluie poate prea mult din film, dar structura neobișnuită a acestuia (spune povestea de la final spre început) lasă impresia că avem de-a face cu un thriller la fel de neobișnuit, ce ne duce cu gândul la capodoperele lui Hitchcock.

Ce a fost: Un thriller lipsit de îndrăzneală, adolescentin, cu o intrigă mult prea cunoscută.

2: BATTLE: LOS ANGELES

Ce a promis: Datorită unor efecte speciale de excepție și unui sample de la muzicianul Jóhann Jóhannsson care pur și simplu îți ridică părul din cap, ne-am așteptat cu toții la un film ce va combina foarte bine acțiunea cu emoțiile trăite de personaje.

Ce a fost:  Evident, ne-am înșelat amarnic! Acțiunea a fost cât se poate de zgomotoasă și monotonă iar orice încercare de a exprima emoțiile personajelor a fost confuză în cel mai bun caz. Personal, dau vina pe melodia de excepție din trailer!

1: SUCKER PUNCH

Ce a promis: Un film îndrăzneț, cu efecte speciale spectaculoase și personaje feminine puternice.

Ce a fost: O scuză aproape penibilă pentru a combina acțiune din jocurile video cu stereotipuri sexiste.

Tu cu ce alte filme ai completa această listă? Lasă un comentariu cu sugestiile tale!

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.