Robert De Niro o să apară într-un nou film prost

0

Oh, oare unde s-au dus vremurile când Robert De Niro îşi punea talentul în valoare în filme precum Casino, Goodfellas, Taxi Driver, The Godfather sau Raging Bull? După cum decurg lucrurile, se pare că de acum încolo vom vedea legenda de la Hollywood jucând numai în filme proaste, realizate doar pentru a face un ban rapid la box office.

După apariţia jenantă din The Intern, în care joacă rolul unui septuagenar ce se angajează ca intern la o companie online, De Niro o să apară în filmul Dirty Grandpa (nici o legătură cu Bad Grandpa al lui Knoxville) în rolul bunicului neruşinat al lui Zac Efron.

Robert De Niro filmul dirty grandpa

Povestea filmului, pe scurt: Zac Efron este un avocat înţepat pe care bunicul lui obscen (De Niro) îl păcăleşte să meargă în Daytona Beach, Florida pentru Spring Break (vacanţa de primăvară a studenţilor americani care, aparent, implică mult sex şi alcool). De aici, desigur, lucrurile o iau razna.

Premiera are loc pe 22 ianuarie 2016.

Robert De Niro filmul dirty grandpa

Pe mine cu siguranţă nu o să mă vezi în sala de cinema la Dirty Grandpa dar, în cazul în care te atrag genul ăsta de filme, iată şi trailer-ul:

sursă: buzzfeed.com

About Author

Avatar

No Comments

  1. Avatar

    Nu mi s-a părut jenanta apariția lui în filmul “The intern”, mi s-a părut chiar un film reușit. O lecție de viață și mult umor. Puțin jenant e doar articolul 🙂

  2. Avatar

    Trebuie sa recunosc ca a fost unul din filmele care au reusit sa ma faca sa rad cu hohote.
    Va recomand cu placere vizionarea acestui film chiar daca se vorbeste mult despre sex.
    Si apoi sa nu uita ca fiecare persoana vede realitatea prin propriul filtru 😉

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.