Primul trailer Gods of Egipt | filmul care creează controverse la nivel internațional

0

Studiourile Lionsgate au lansat primul trailer al filmului de acțiune/fantasy Gods of Egypt (Zeii Egiptului), regizat de Alex Proyas (The Crow, Dark City, I Robot, Knowing) și inspirat din mitologia egipteană.

Gerard Butler, australienii Geoffrey Rush și Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau și Courtney Eaton sunt câteva din vedetele acestui film, ce are premiera stabilită pe 26 februarie 2016.

Când supraviețuirea omenirii atârnă în balanță, eroul muritor numit Bek (Brenton Thwaites) pornește într-o aventură captivantă pentru a salva lumea și a-și salva marea dragoste. Pentru a reuși, formează o alianță cu puternicul zeu Horus (Nikolaj Coster-Waldau) împotriva zeului nemilos al întunericul Set (Gerard Butler), ce a preluat controlul Egiptului. Neînfricații eroi trebuie să depășească teste de curaj și sacrificiu pentru a izbăvii în confruntarea finală.

Deși filmul are o distribuție impresionantă, a stârnit controverse din partea criticilor încă de la început, în special datorită actorilor caucazieni care au fost aleși pentru rolurile zeilor egipteni. O altă controversă a pornit de la plasarea platoului de filmare în Australia în loc de Egipt.

Poate crezi că astfel de controverse sunt exagerate sau poate că nu. În orice caz, așteptăm părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos

About Author

Avatar

No Comments

  1. Avatar

    Ce conteaza locul unde a fost facuta Filmarea , povestea ramane , si apartine Egiptului antic.Este interesanta aducerea vechilor Zei din mistul uitari , in actualitatea zilelor noastre , oare ce se urmareste sa se trezeasca in constiinta umanitati zilelor noastre,Faptul caci toti zei si Dumnezei noi sau vechi, locul lor este acolo in uitare si trecut .

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.