Jack Reacher se întoarce într-un sequel mult așteptat!

0

Jack Reacher (Tom Cruise) se întoarce cu brand-ul său special de justiție în continuarea extrem de anticipată “Jack Reacher: Never go back.”

Maiorul Susan Turner (Cobie Smulders) este cea care conduce vechea unitate de investigație a lui Reacher. Ea este arestată pentru trădare și, știind că este nevinovată, Reacher trebuie să o ajute sa evadeze din închisoare și să descopere adevărul din spatele unei conspirații guvernamentale majore. In timp ce fug de lege si se lupta pentru viețile lor, Reacher descoperă un potențial secret din trecutul său care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

După ce am fost la avanpremiera filmului pot spune că, pentru iubitorii filmelor de acțiune care țin privitorul constant în suspans, “Jack Reacher: Never Go Back,” va fi un adevărat deliciu!
Filmul este bazat pe cartea “Jack Reacher: Never Go Back,” al 18-lea roman al autorului Lee Child, din seria de best sellere cu personajul Jack Reacher, care a vândut 100 de milioane de copii în întreaga lume.
Premiera are loc în 21 octombrie și îl poți vizualiza la Cinema City din Shopping City sau Iulius Mall. Pentru a avea, însă, o experiență cinematografică autentică, merită să îl vezi în IMAX (la Cinema City din Shopping City Timișoara).
Jack Reacher: Never go back film

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.