Emily Blunt: 6 întrebări despre „Sicario: Asasinul”

0

Vă aşteptaţi ca filmul să fie atât de bine primit de critici şi public?

Emily Blunt: E o nebunie întregul succes de care se bucură Sicario şi aprecierile pe care le-am primit la Festivalul de la Cannes. Sunt foarte mândră de acest proiect! Pe viitor îl voi asalta pe Denis Villeneuve pentru a obţine un rol în următoarele sale filme, pentru că mi-a plăcut să lucrez cu el.

interviu emily blunt sicario

Chiar aşa, ce ţi-a plăcut cel mai mult la regizor?

Emily Blunt: Denis este foarte sensibil, deschis şi abordabil. Ascultă toate ideile şi o alege pe cea mai bună. Te încurajează să îndrăzneşti mai mult şi te convinge să ai încredere în propriile forţe.

Cum a fost la filmări?

Emily Blunt: Oricât de ciudat ar părea, fiind vorba despre un film dur şi violent, noi ne-am distrat pe platouri şi am râs mult. Denis chiar ne-a comparat cu nişte copii de grădiniţă, pentru că ne făceam farse unul celuilalt. M-am bucurat enorm să lucrez din nou cu Benicio, dar şi cu Josh cu care eram prietenă de mult timp. M-am simţit de-a dreptul specială printre ei.

interviu emily blunt sicario

Ce ne poţi spune despre personajul interpretat?

Emily Blunt: Kate este busola morală din Sicario. Am fost intrigată de nevoia ei de a face lucrurile ca la carte, aşa cum e corect. Atunci când ajunge în această lume incoerentă a agenţilor CIA şi a cartelurilor, se găseşte prinsă într-un univers complet străin. În timp ce era obişnuită să dea socoteală pentru fiecare glonţ tras, aici gloanţele zboară din toate direcţiile. Tot ceea ce stătea la baza vieţii ei dispare în această misiune, iar Kate este şocată de ce i se întâmplă.

Ce te-a surprins la personajul interpretat în „Sicario: Asasinul”?

Emily Blunt: Kate este tentată de lumea care i-a fost introdusă. Îşi dă seama că muncă ei, executată conform legii, nu atingea miezul problemei, iar acum vrea să creadă că poate schimba lumea. Totuşi, ideea de a nu mai respecta regulile, îi dă lumea peste cap. Nimic nu mai are sens.

interviu emily blunt sicario

Care este relaţia dintre pesonajul tău şi cel interpretat de către Benicio Del Toro?

Emily Blunt: Alejandro este un personaj mistic care nu spune prea multe în film. Îl urmăreşte cu atenţie şi nu are încredere în el. În acelaşi timp, cred că şi el vede în Kate ceva ce a pierdut cu mult timp în urmă. Între ei există o legătură stranie, aproape magnetică pe care nu apucă să o exploreze din cauza circumstanţelor extreme în care se cunosc. Sunt atraşi unul de celălalt într-o manieră inexplicabilă.

interviu emily blunt sicario

film sicario

Credite: Freeman Entertainment

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.