Cele mai așteptate seriale ale anului 2017

0

Pentru că suntem mari devoratori de seriale, am selectat cele mai promițătoare titluri și am alcătuit un top pe care vi-l recomandăm cu drag. Iată piesele de rezistență ale anului:

“Prison Break: Sequel” (FOX)

seriale noi 2017

Premiera aprilie 2017

După cum sugerează și titlul este continuarea celebrului serial produs de Fox, Prison Break, care a rulat timp de 4 sezoane, promiţându-le fanilor o intrigă alertă, aventuri şi cea mai mare evadare din istorie. Continuarea acestei serii urmărește povestea la 7 ani după evenimentele din finalul ultimului sezon. Întâmpinăm cu bucurie creatorul original al seriei, Paul Scheuring, pe lângă cele două personaje principale, Lincoln Burrows (Dominic Purcell) și Michael Scofield (Wentworth Miller), chiar dacă am asistat la moartea lui Michael în ultimul episod. De asemenea, revin pe scenă și alte fețe familiare: Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar și Paul Adelstein. Recomandăm tuturor ce vor să vadă noul sezon, să reia primele 4 sezoane pentru a fi la curent cu acțiunea.

“A Series of Unfortunate Events” (Netflix)

seriale noi 2017

Premiera în 13 ianuarie

Dovedind încă o dată că este unul dintre cei mai versatili actori, Neil Patrick Harris revine pe micul ecran în rolul răutaciosului conte Olaf într-o adaptare a romanului pentru copii, Lemony Snicket. Daniel Handler a scris și co-produs acest proiect ce are în distribuție actori ca: Joan Cusack, Patrick Warbuton, Alfre Woodard, Aasif Mandvi, Catharine O’Hara și Don Johnson.

“Taboo” (FX)

seriale noi 2017

Premiera în 10 ianuarie

Având în vedere popularitatea lui Tom Hardy în ultimii câțiva ani, n-ar trebui să fie o surpriză faptul că cel mai recent proiect tv face parte din această listă. Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight. Acțiunea are loc în anul 1813 și îl urmărește pe James Keziah Delaney (Hardy), care, după 10 ani petrecuți în Africa revine în 1814, la Londra, și descoperă că este moștenitorul unei uriașe averi. Moștenirea sa, ca și moartea misterioasă a tatălui său, îl aruncă într-un război cu una dintre cele mai puternice corporații multinaționale de la acea vreme, East India Company.

“Iron Fist” (Netflix)

seriale noi 2017

Premiera în 17 martie

Se pare că New York-ul este un loc dur de trăit, deoarece Marvel aduce încă un justițiar cu un nume ușor de de reținut pentru a curăța străzile orașului. În această serie Netflix, telespectatorii îl vor întâlni pe Danny Rand, un miliardar călugăr budist care se întoarce în New York după 15 ani, pentru a aduce ucigașul tatălui său în fața justiției. Finn Jones joacă rolul lui Iron Fist Danny Rand. Alături de el sunt Jessica Henwick ca Coleen Wing și conform surselor, Rosario Dawson (Claire Temple), singura actriță ce a apărut în toate cele 4 serii Marvel.

“Twin Peaks” (Showtime)

seriale noi 2017

Premiera undeva în 2017

Puține seriale au avut același succes ca Twin Peaks-ul lui David Lynch și Mark Frost, ce a ținut doar două sezoane dar a reușit să devină un fenomen cultural veritabil prin povestirea sa cinematografică, personaje ciudate și scenarii atragătoare. Producătorii readuc pe scenă o mare parte din distribuția originală, cu toate că există câteva absențe notabile, printre care Michael Ontkean, care s-a retras din activitate. Din moment ce nu există încă o dată a premierei, recomand să pune-ți de o cafea și să jucați jocul așteptări. Dacă tot am așteptat atât de mult, ce mai contează încă câteva luni?

“The Defenders” (Netflix)

seriale noi 2017

Premiera undeva în 2017

Atunci când Netflix a semnat un contract cu Marvel pentru a extinde universul cinematografic pentru publicul larg, a fost de acord să lanseze patru serii, fiecare concentrându-se pe un super-erou. The Defenders îi va aduce alături pe Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist într-o luptă epică împotriva răului din  New York City. Natura exactă a răului și personajele care îl vor personifica nu au fost încă dezvăluite. Stați pe aproape, fani Marvel!

“American Gods” (Starz)

seriale noi 2017

Premiera undeva în 2017

Așteptarea fanilor a luat sfârșit! Autorului Neil Gaiman, câștigător al premiului Lotus pentru romanul său fantasy, aduce pe micul ecran un serial cu potențial extrem de ridicat. Conceptul este senzațional: o luptă între zei mitologici și un grup nou de zei, ce vor reflecta conceptele contemporane de dragoste, bani, tehnologie, media, celebritate sau droguri. Din distribuție fac parte actori ca: Ricky Whittle, Ian McShane, Gillian Anderson, Yetide Badaki, Emily Browning, Pablo Schreiber, Peter Stormare și Crispin Glover.

“Big Little Lies” (HBO)

seriale noi 2017

Premiera în 19 februarie

Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, miniseria spune povestea a trei mame cu copii în clasa I ale căror vieți aparent perfecte duc la o crimă. Din distribuție fac parte Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott, și Shailene Woodley. Un fapt interesant: atât Kidman cât și Witherspoon servesc în calitate de producători în acest proiect, compus din șapte episoade.

“Emerald City” (NBC)

seriale noi 2017

Premiera în 6 ianuarie

Serialul ”Emerald City”, realizat de NBC, îmbină spiritul clasic al Vrăjitorului din Oz cu o abordare sumbră şi violentă, rezultatul vrând parcă să amintească de Urzeala tronurilor. Din distribuție fac parte: Vincent D’Onofrio (Vrăjitorul), Adria Arjone (Dorothy) și românca Ana Ularu. În Emerald City, Dorothy este transportată alături de un câine de poliție într-o lume mistică, plină de cavaleri, magie neagră și o bătălie sângeroasă pentru supremație. Ana Ularu a filmat în Budapesta, timp de patru luni și spune – pentru cititorii Cinemagia – că „serialul e absolut inedit și povestea e senzațională. Trebuie urmărit!”.

“24: Legacy” (FOX)

seriale noi 2017

Premiera în 5 februarie

Fox a confirmat continuarea serialului 24, care s-a bucurat de un real success în rândul publicului cât și al criticilor. Din păcate nu îl vom revedea pe Kiefer Sutherland, în rolul lui Jack Bauer, ci seria va continua cu Corey Hawkins în rolul principal. Producţia relatează în timp real acțiunile agenților care luptă împotriva diverselor atacuri teroriste în Statele Unite. Sperăm că noul star al serialului va ajunge la nivelul lui Kiefer Sutherland.

“Legion” (FX)

seriale noi 2017

Premiera în 8 februarie

Franciza X-Men face saltul către micul ecran, dar într-o formă foarte diferită. Legion, creat de producătorul Noah Hawley (Fargo), este primul serial de televiziune bazat pe o carte de benzi desenate X-Men și spune povestea fiului lui Charles Xavier, David Haller (Dan Stevens), un mutant a cărui boală psihică îl înzestrează cu un set de puteri incredibile. Alături de Haller, joacă prietena sa Barrett Syd (Rachel Keller), un personaj a cărui nume provine de la Syd Barrett, membru al trupei Pink Floyd, o trupă ce a avut o influență importantă asupra producătorului.

“Powerless” (NBC)

seriale noi 2017

Premiera în 2 februarie

Powerless este prima comedie din cadrul universului DC Comics. Serialul se învârte în jurul unei societăți de asigurare specializată în protejarea oamenilor obișnuiți împotriva dezastrelor și pericolelor produse de super-eroi. Protagonista serialului, Emily Locke va fi jucată de Vanessa Hudgens care s-a remarcat în Machete Kills și Sucker Punch, însă acesta este primul său rol important într-un serial de televiziune.

“Midnight, Texas” (NBC)

seriale noi 2017

Premiera în aprilie

Fanii seriei True Blood, vor avea parte de o surpriză plăcută. Bazat pe nuvela scrisă de Charlaine Harris (“True Blood”), serialul se desfășoară într-un oraș mic din Texas unde zilnic viața și supernaturalul se luptă între ele.

“Star Trek: Discovery” (CBS All Access)

seriale noi 2017

Premiera în mai

CBS a păstrat în secret detaliile cu privire la primul serial de televiziune Star Trek. În prezent se filmează, astfel că nu cunoaștem foarte multe amănunte. Știm că acțiunea are loc la aproximativ un secol după “Star Trek: Enterprise” și cu un deceniu înainte de seria originală a echipajului căpitanului Kirk. Până în prezent din distribuție fac parte: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Michelle Yeoh, Chris Obi, Shazad Latif și Mary Chieffo.

“Santa Clarita Diet” (Netflix)

seriale noi 2017

Premiera în 3 februarie

Adorabila Drew Barrymore va juca alături de Timothy Olyphant, într-un nou serial de comedie, intitulat Santa Clarida Diet. Serialul spune povestea unui cuplu căsătorit de agenți imobiliari ce duc vieți aproape separate în Santa Clarita, o suburbie din Los Angeles. Destinele lor capătă un aspect teribil, atunci când Sheila trece printr-o schimbare dramatică – culmea, într-un mod pozitiv.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.