Cele mai așteptate filme cu supereroi în 2016

0

Filmele cu supereroi au câștigat un public numeros în peisajul cinematografiei, iar lucrurile nu par să se schimbe prea curând. După numărătoarea noastră, fanii ar trebui să se aștepte la cel puțin 26 de filme cu supereroi în următorii 5 ani, un număr care cu siguranță nu dezamăgește iubitorii de benzi desenate și nu numai.

Sper că nu ți-ai făcut planuri în următorii 5 ani, deoarece Marvel, DC, Fox și Sony ți-au pregătit cel puțin 26 de filme cu supereroi.

2016 va fi cu siguranță anul supereroilor, 7 blockbustere sunt planificate anul acesta. Iată ce filme cu supereroi trebuie neapărat să vezi în 2016 în ordinea lansării lor.

Deadpool

Ai văzut trailerul? Dacă nu, uită-te chiar acum. Serios, vom aștepta…

Data lansării: 12 februarie 2016
Distribuție: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Briana Hildebrand și T.J. Miller

În etapă de dezvoltare încă din anul 2000, după nenumărate întârzieri și anulări este greu de crezut că filmul e la mai puțin de o lună distanță de lansare. Deadpool revine pe marele ecran după ce personajul și-a făcut apariția în 2009 în filmul “X-men Origins: Wolverine”, unde a jucat rolul unui răufăcător. Ryan Reynolds îl va juca pe Wade Wilson, un mercenar cu puteri accelerate de vindecare și un simț al umorului “puțin” răutăcios.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Data lansării: 25 martie 2016
Distribuție: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Holly Hunter, Scoot McNairy și Jeremy Irons

Ben Affleck își face debutul ca și Batman în mult așteptatul “Batman v Superman: Dawn of Justice” pe 25 martie. Filmul urmează șirul evenimentelor din “Man of Steel”, unde Superman (Henry Cavill) a lăsat în urma lui un val de distrugeri la finalul filmului. Dar nu va scăpa așa ușor atâta timp cât Batman e pe metereze.

Vom face cunoștință cu personajele din Liga Justiției: Wonder Women (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Flash (Ezra Miller) și Aquaman (Jason Momoa), care vor face front comun împotriva unei forțe puternice.

Captain America: Civil War

Data lansării: 6 mai 2016
Distribuție: Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chadwick Boseman, Daniel Bruhl, Paul Rudd, Martin Freeman, Paul Bettany, Frank Grillo, Emily VanCamp,William Hurt și Leslie Bibb

În partea a treia a trilogiei “Captain America”, fanii trebuie să aleagă o tabără între eroul din titlu și coechipierul său din Avengers, Ironman, într-o alegorie despre libertățile personale vs. securitatea națională.

Filmul va continua povestea personajului The Winter Soldier (Sebastian Stan), dar vom avea parte și de apariții noi: Black Panther (Chadwick Boseman) și noul Spider-Man (Tom Holland), la care dacă adaugăm noua echipă Avengers avem poate cel mai bun film Marvel de până acum.

X-Men: Apocalypse

Data lansării: 27 mai 2016
Distribuție: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult,Oscar Isaac, Evan Peters, Olivia Munn, Tye Sheridan, Sophie Turner, Rose Byrne, Ben Hardy, Kodi Smit-McPhee și Alexandra Shipp

Mystique, Quicksilver, Beast și mulți alții vor reveni în noul “X-Men: Apocalypse” pe 6 mai 2016.

Filmul va avea loc cu 10 ani înainte de “Days of Future Past” și vom urmări lupta eroilor noștri preferați împotriva primului mutant, Apocalypse (Oscar Isaac).

Vedetele principale se reîntorc pe platou, inclusiv James McAvoy și Michael Fassbender. Pe lângă acestea vom vedea versiunile mai tinere ale personajelor Storm, Cyclops și Jubilee.

Suicide Squad

Data lansării: 5 august 2016
Distribuție: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jay Hernandez, Adam Beach, Jim Parrack, Scott Eastwood, Ike Barinholtz, Karen Fukuhara și Viola Davis

Acest film se învârte în jurul unui grup de anti-eroi care primesc misiuni de la guvern în schimbul unor sentințe reduse. Așadar îi putem vedea pe Joker, Harley Quinn, Rick Flagg și Deadshot în prim plan. Acesta este primul film Warner Bros fără Superman, iar trailerul de pe youtube a avut mai multe vizionări decât Batman vs Superman.

Gambit

film gambit channing tatum

sursă: mtv.co.uk

Data lansării: 7 octombrie 2016
Distribuție: Channing Tatum, Lea Seydoux

După ce și-a făcut apariția în “X-Men Origins: Wolverine”, Gambit va primi propriul său film. Channing Tatum și-a lăsat păr lung pentru a juca în rolul mutantului Gambit în viitoarea producție a francizei X-Men. Cu toate acestea în timpul producției, filmul și-a pierdut directorul principal, Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) din cauza unor conflicte de planificare. Wyatt a fost în cele din urmă înlocuit cu Doug Liman (Edge of Tomorrow), totuși există posibilitatea amânării lansării pentru anul 2017.

Doctor Strange

film doctor strange Benedict Cumberbatch

sursă: www.comingsoon.net

Data lansării: 4 noiembrie 2016
Distribuție: Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams

Actorul Benedict Cumberbatch îl va juca pe Doctor Strange, un neurochirurg strălucit, care după un accident auto îngrozitor, descoperă o lume ascunsă și magică și dimensiuni alternative.

Directorul Scott Derrickson afirmă că elementele vizuale vor fi total diferite față de celalalte filme Marvel. Derrickson a declarat în cadrul unui interviu că îi e teamă de conducerea Marvel “ vor bate la ușă și vor spune: Acest film e prea ciudat, nu îl putem lansa.”

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.