19 filme pe care trebuie să le vezi la cinema – 2018

0

În fiecare lună sunt lansate atât de multe filme, încât este foarte greu să fii la curent cu tot ce apare și să alegi ce merită timpul tău.

Am făcut niște cercetări și am realizat o listă cu cele mai interesante filme. Credem că aceste filme merită vizionate în sala de cinematograf.

Ready Player One

filme 2018

Un film de acțiune, regizat de Steven Spielberg, ce are loc în mare măsură într-o lume virtuală. Wade Watts (Tye Sheridan) este un tânăr visător care trăiește într-o Americă din viitor suprapopulată care își petrece tot timpul într-un joc video online. Se lasă absorbit într-o aventură pentru a moșteni averea inventatorului jocului și sacrifică totul pentru a ieși pe primul loc. Dar va reuși?

Deadpool 2

filme 2018

Anti-super-eroul în costum roșu se reîntoarce pe marele ecranul în acest an. Personajul interpretat de Ryan Reynolds încearcă să se adapteze la noul stil de viață, în timp ce, se luptă cu câțiva băieți răi. Așa cum ne-a obișnuit, glumele stupide și replicile obraznice vor fi prezente și în această continuare.

Avengers: Infinity War

filme 2018

Iron Man, Captain America, Spider-Man și aproximativ încă 100 de super eroi își adună forțele pentru a-l învinge pe cel mai mare despot al Universului, Thanos jucat de Josh Brolin. Lupta finală va fi una de proporții.

Jurassic World: Fallen Kingdom

filme 2018

În continuarea filmului Jurassic World din 2015 îl revedem pe Chris Pratt ca Owen Grady. De data aceasta, el încearcă să salveze reptilele rămase pe insula dino de explozia unui vulcan. Se pare că o conspirație ar putea pune în pericol și universul omenirii. Jeff Goldblum revine în rolul Dr. Ian Malcolm pentru cel puțin o scenă, așa cum se vede din trailer.

Incredibles 2

filme 2018

În această vară, la 14 ani după prima parte, Pixar va lansa continuarea mult așteptată despre aventurile familiei Parr. Ei trebuie să rezolve o mulțime de probleme familiale și să salveze din nou lumea. Nu știm care provocare va fi mai grea. Personajul principal al acestei animații va fi Elastigirl, împreună cu mulți noi super-eroi.

Solo: A Star Wars Story

filme 2018

Detaliile filmului despre aventura tinerilor Han Solo și Chewbacca sunt păstrate în secret. A fost extrem de greu să găsească un actor pentru rolul principal. Aproape la fel de greu cum a fost pentru rolul lui Christian Grey în filmul 50 Shades of Gray. Știm că rolul principal feminin va fi jucat de Emilia Clarke, care o joacă pe Daenerys din serialul Game of Thrones.

Ocean’s 8

filme 2018

La 17 ani de la filmul original Ocean’s 11, Ocean’ 8 va debuta în vara acestui an și va avea doar actrițe de sex feminin în rolurile principale. Le vom vedea pe Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Katie Holmes, Dakota Fanning și chiar cântăreața Rihanna. Sora lui Danny Ocean (George Clooney), Debbie, este eliberată din închisoare și plănuiește un nou jaf. Vom vedea ce vor face aceste fete rele și dacă acest film va avea parte de o nouă continuare.

Ant-Man and the Wasp

filme 2018

Ant-Man (Paul Rudd) își unește forțele cu Wasp (Evangeline Lilly) într-o nouă misiune urgentă de a descoperi secrete din trecut. Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Astfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

Mission: Impossible 6

filme 2018

Cea de-a șasea parte din seria Mission: Impossible îi are în distribuție pe Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Michelle Monaghan și Alec Baldwin. Henry Cavill, Vanessa Kirby, Sian Brooke și Angela Bassett se alătură francizei. Cum se vor potrivi cu toții în film? Vom trăi și vom vedea, pentru că deocamdată nu fost lansat vreun trailer.

The Predator

filme 2018

Aceasta este a patra parte din seria de filme Predator, acțiunea va avea loc între Predator 2 (1990) și Predators (2010). Filmul îl are în distribuție pe Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen și Thomas Jane. Până acum, nu a fost lansat nici un trailer, dar doar privind la fața extraterestrului ne duce cu gândul înapoi în junglă.

Mary Queen of Scots

filme 2018

Mary Stuart a fost deja interpretată de atât de multe actrițe, încât acest rol a devenit atât de interesant. De data aceasta directorul filmului este regizorul de teatru Josie Rourke. Filmul vizează concurența dintre Stuart și Elizabeth I. Mary va fi interpretată de Saoirse Ronan, iar Margo Robbie va fi Elizabeth I. Apropo, fotografiile de la filmări au impresionat deja fanii.

Mamma Mia: Here We Go Again!

filme 2018

În acest sequel Mamma Mia!, Sophie află despre trecutul mamei sale în timp ce era însărcinată, ceea ce înseamnă că vom vedea întreaga distribuție de actori la o vârstă mai tânără. Lily James joacă rolul unei versiuni mai tinere a personajului Donna, interpretat de Meryl Streep. Apoi îi avem pe Jeremy Irvine (tânărul Sam), Alexa Davies (tânărul Rosie), Josh Dylan (tânărul Bill), Hugh Skinner (tânărul Harry) și Jessica Keenan Wynn (tânăra Tanya). Dar stați, pentru că Cher se va alătura distribuției ca mama lui Donna / bunica super-chic a lui Sophie.

The Girl in the Spider’s Web

filme 2018

Aceasta este continuarea mult așteptată a filmului The Girl with the Dragon Tattoo despre aventurile hackeriței Lisbeth Salander. În această adaptare, distribuția va fi complet diferită. În locul lui Rooney Mara, care a jucat-o pe Salander în prima parte, va fi Claire Foy, care joacă rolui Elizabeth-ei a-II-a în serialul The Crown. Iar, actorul suedez Sverrir Gudnason îl va înlocui pe Daniel Craig.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

filme 2018

Unul dintre cele mai anticipate filme ale anului (mai ales pentru toți fanii Harry Potter) este următoarea parte a aventurilor lui Newton Scamander. De data aceasta, Newton va fi în căutarea unui vrăjitor rău, Grindelwald (care este interpretat de Johnny Depp), la solicitarea lui Albus Dumbledore. Acesta din urmă va fi interpretat de Jude Law, iar acesta este un motiv numai bun pentru care ar trebui să vedem cu toții acest film.

First Man

filme 2018

Regizorul La La Land (unul dintre cele mai bune filme ale anului 2016 care a câștigat numeroase premii Oscar) va relata o poveste despre spațiul cosmic de data aceasta. Filmul prezintă istoria primei persoane care a ajuns pe Lună. Rolul astronautului Neil Armstrong va fi jucat de Ryan Gosling, iar soția lui va fi interpretată de Claire Foy.

Venom

filme 2018

Acest film este pe listă dintr-un singur motiv: Tom Hardy. Toamna aceasta, talentatul actor va îmbrăca celebrul costum al lui Venom, principalul inamic al lui Spider-Man. Nu ne așteptăm la o confruntare directă cu Spider-Man, ci la o poveste detaliată și tensionată a originilor antagonistului. Pe lângă Tom Hardy, distribuția bifează nume precum Michelle Williams, Woody Harrelson sau Riz Ahmed.

Aquaman

filme 2018

Aquaman este singurul film DC care ajunge la cinema în acest an. Ca urmare a evenimentelor din Justice League, Arthur Curry (Jason Momoa), domnitorul regatului subacvatic al Atlantidei, este prins în centrul unui conflict între oamenii care poluează oceanele şi supuşii săi, care vor să stăpânească uscatul pentru a opri avalanşa poluării.

X-Men: Dark Phoenix

filme 2018

X-Men: Dark Phoenix este al 12 film din seria X-Men și o continuare a filmului X-Men: Apocalypse. Favorita fanilor Jean Gray (Sophie Turner) începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă şi coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un duşman de temut. Din distribuţie mai fac parte Jennifer Lawrence, James McAvoy, Olivia Munn.

Mary Poppins Returns

Cincizeci și patru de ani au trecut de la lansarea filmului original Mary Poppins, suntem în final tratați cu o continuare. De data aceasta, Emily Blunt o va interpreta pe faimoasa guvernantă britanică, care se întoarce pentru a-l ajuta pe Michael (Ben Wishaw) și cei trei copii ai săi, Annabel (Pixie Davies), John (Nathanael Saleh) și Georgie (Joel Dawson). Meryl Streep apare şi ea în noua peliculă, într-un rol secundar, interpretându-o pe Topsy, verişoara lui Mary Poppins.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.