12 filme care te vor ține în priză până la final

0

Uneori vrem să vizionăm un film care să ne absoarbă complet. Un film care să ne facă să uităm totul, să ne țină lipit de scaun, cu pumnii încleștați pe întreaga durată.

Azi v-am pregătit o astfel de listă: comedii neobișnuite, thrillere tensionate și drame care garantat vă vor capta atenția până la final.

Perfetti Sconosciuti (Perfect Strangers), 2015

filme care te vor ține în priză

Un grup de prieteni decid să joace un joc destul de neobișnuit: prin care fiecare trebuie să își expună telefonul pe masă, făcând public fiecare mesaj, e-mail, apel, pentru că între ei nu există secrete. Cu toate acestea, află că respectarea regulilor jocului nu e o sarcină ușoară.  Ce va urma va schimba viețile tuturor.

The Call, 2013

filme care te vor ține în priză

O tânără este rapită de un maniac și este închisă în portbagajul mașinii. Singura ei scăpare este un telefon mobil cu bateria aproape moartă, pe care îl folosește pentru a apela un operator dintr-un call center de urgență. Va putea operatorul să găsească fata la timp și să o elibereze?

Seven Psychopaths, 2012

filme care te vor ține în priză

Seven Psychopaths este o comedie neagră despre Marty, un scenarist, interpretat de Colin Farrel. Acesta încearcă să găsească o sursă de inpirație pentru noul său scenariu, intitulat “Seven Psychopats”.  Din cauza unui prieten nesăbuit și a unui complice al acestuia, care fură cățelul unui gangster periculos, Marty ajunge în acest joc de-a şoarecele şi pisica în mod involuntar.

Das Leben der Anderen (The Lives of Others), 2006

filme care te vor ține în priză

Un ofiţer de securitate est-german (STASI) primeşte misiunea de a spiona pe dramaturgul de succes George Dreyman și pe partenera de viață a acestuia, Christa Maria. În scurt timp, sensibilul și meticulosul securist va fi pur și simplu fascinat de lumea ce i se descoperă prin intermediul microfoanelor care împânzesc casa dramaturgului. Acest lucru îl face să înceapă să pună la îndoială sistemul dezumanizant pe care îl servește.

Red Eye, 2005

filme care te vor ține în priză

Doi străini. O întâlnire întâmplătoare la aeroport. O simpatie reciprocă… Astăzi zborul 1019 va ajunge la timp. Dar vor supraviețui toți pasagerii călătoriei? Lisei Reisert i-a fost teamă tot timpul de zborul cu avionul. Cu toate acestea, fobiile ei sunt nimic în comparație cu ce va urma în continuare.

Burning Bright, 2010

filme care te vor ține în priză

O femeie tânără și fratele ei bolnav de autism se trezesc deconectați de lumea exterioară în timpul unui uragan. Dar adevăratul coșmar începe atunci când un tigru scapă de la circ și alege casa fraților ca refugiu.

Inside Man, 2006

filme care te vor ține în priză

Patru oameni deghizați în zugravi pătrund în sediul unei bănci din Manhattan și iau ostatici cele 50 de persoane din interior. Keith Frazier și Bill Mitchell sunt trimiși să negocieze eliberarea ostaticilor, dar situația se complică pentru că Dalton Russel, șeful jefuitorilor, este un tip extrem de calm, inteligent și care are totul sub control.

Misery, 1990

filme care te vor ține în priză

Pentru că este iarnă, din cauza ninsorii abundente, Paul, un celebru scriitor, are un accident grav de mașină. El este salvat de o asistentă medicală, pe nume Annie, care locuiește într-o cabană retrasă în apropriere. Annie este o mare fană a romanului Misery. Treptat eroul începe să realizeze că este ceva în neregulă cu Annie și că ar face bine să evadeze din casa ei, cât mai curând posibil. Filmul este bazat pe romanul lui Stephen King.

Trash, 2014

filme care te vor ține în priză

Comparat cu filmul “Slumdog Millionaire”, filmul prezintă povestea dinamică a trei băieți brazilieni ce trăiesc într-o groapă de gunoi. Într-o zi, destinele lor se schimbă când descoperă un portofel al cărui conţinut îi atrage într-un conflict cu brutala poliţie locală şi se regăsesc într-o situaţie tare neplăcută în care trebuie să devină informatori într-un oraş plin de pericole şi consumat de corupţie.

Apocalypto, 2006

filme care te vor ține în priză

Lumea tânărului indian din tribul Maya, Jaguar Paw, se destramă într-o clipă: satul său este șters de pe fața pământului și el însuși este luat prizonier. În fața morții sigure, el trebuie să evadeze pentru a se întoarce la soția și fiul său, care în mod miraculos au supraviețuit raidului. Acest film este unul dintre cele mai impresionante opere regizate de Mel Gibson.

Enough, 2002

filme care te vor ține în priză

O femeie obișnuită, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să fugă împreună cu fiica sa de 5 ani. De-a lungul drumului femeia suferă metamorfoze surprinzătoare: odată victimă ea devine o femeie puternică, dorind să meargă până la capăt pentru siguranța fetiței sale.

The Thirteenth Tale, 2013

filme care te vor ține în priză

Margaret Lea lucrează în anticariatului tatălui ei. Într-o zi, ea primește o invitație din partea unei scriitoare celebre pentru a-i scrie biografia. Margaret începe să lucreze la conacul sumbru al noului angajator, unde devine absorbită într-o poveste gotică a două surori gemene – o poveste care îi reflectă în mod ciudat evenimentele propriei vieți.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.