10 seriale pe care le așteptăm cu nerăbdare în această toamnă

1

În ciuda zilelor însorite, toamna își face simțită prezența. E timpul să ne refacem proviziile de ceai, să scoatem păturile călduroase din dulap și să alegem un nou serial cu care să ne umplem timpul.

Am găsit soluția perfectă pentru zilele ploioase și friguroase și ți-am pregătit o listă cu cele mai noi seriale ale toamnei, premiere pe care nu trebuie să le ratezi.

Westworld

seriale noi toamna 2016

Premieră: 2 octombrie

Westworld este unul din cele mai anticipate seriale ale toamnei. Acțiunea are loc în viitor, într-un parc tematic pentru adulți… un fel de Jurassic Park cu roboți.  Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, ce țin locul animalelor și locuitorilor, și în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință de suspans și aventură. Totul merge perfect, până într-o zi când programul se blochează și roboții pornesc o rebeliune împotriva oamenilor. Cu Anthony Hopkins în rolul principal, acest serial cu siguranță nu trebuie ratat.

The Crown

seriale noi toamna 2016

Premieră: 4 noiembrie

Un nou serial britanic ce are la bază primii ani ai domniei reginei Elisabeta a II- a și relația ei cu legendarul prim-ministru Sir Winston Churchill. Acest spectacol te va captiva din prima secundă prin intrigi complicate, peisaje spectaculoase și costume de lux. Dacă îți plac poveștile istorice, acest serial este perfect pentru tine.

Luke Cage

seriale noi toamna 2016

Premieră: 30 septembrie

După succesul Daredevil și Jessica Jones cei de la Marvel au pregătit un nou must-watch cu supereroi! Acesta spune povestea unui bărbat afro-american din Harlem care capătă puteri supraomenești în urma unui experiment științific și decide să devină un supererou. Seria promite să aiba efecte vizuale spectaculoase și multă, multă acțiune.

Designated Survivor

seriale noi toamna 2016

Premieră: 21 septembrie

Designated Survivor este o nouă dramă politică ce va spune povestea unei conspirații din culisele guvernului american. Kiefer Sutherland joacă rolul unui secretar de stat ce devine președintele Statelor Unite în urma unui atac terorist la Casa Albă și SUA este în stare de alertă.

Crisis in Six Scenes

seriale noi toamna 2016

Premieră: 30 septembrie

O nouă serie de doar șase episoade a celebrului regizor Woody Allen. Crisis in Six Scenes spune povestea unei familii obișnuite a cărei viață se dă peste cap după vizita unui oaspete neobișnuit. Celebra cântăreață Miley Cyrus joacă un rol important în această serie.

Divorce

seriale noi toamna 2016

Premieră: 9 octombrie

Divorce este un nou serial de comedie ce promite să fie un adevărat răsfăț pentru fanii Sex and the City. Frances, eroina principală jucată de Sarah Jessica Parker, va trece prin provocările unui divorț, după mai bine de 10 ani de căsnicie. Pe parcusul acestei perioade din viața ei, ajunge să se cunoască mai bine și încearcă să o ia de la zero.

Man with a Plan

seriale noi toamna 2016

Premieră: 2 octombrie

O comedie savuroasă unde Matt LeBlanc joacă rolului unui bărbat ce e nevoit să devină casnic și să aibă grijă de copii, dar treptat realizează că rolul de părinte e mai greu decât credea. Man with a Plan e un serial plin de umor și situații amuzante. Așa că, dacă vrei să te relaxezi după o zi grea de muncă, acest serial este potrivit pentru tine.

This is Us

seriale noi toamna 2016

Premieră: 20 septembrie

Serialul urmărește viețile complicate ale unor oameni complet diferiți, care nu au în comun decât un singur lucru: sunt născuți în aceeași zi, iar împlinirea vârstei de 36 de ani aduce schimbări importante pentru ei. Dacă îți plac intrigile, This is Us va fi cu siguranță noul tău serial preferat.

Stranger Things

seriale noi toamna 2016

În Stranger Things, viața obișnuită a unui oraș este perturbată de dispariția misterioasă a lui Will. Rudele băiatului, un șef de poliție și cel mai bun prieten a lui Will, Michael, preiau ancheta. În drumul său spre rezolvarea misterului, Michael este aruncat în mijlocul unei bătalii vechi de secole, între forțe dintr-o altă lume.

Timeless

seriale noi toamna 2016

Premieră: 3 octombrie

Timeless este un nou serial realizat de Neil Marshall, directorul Game of Thrones. Serialul îmbină acțiunea, crima și călătoria în timp. Un grup de călători în timp trebuie să oprească un criminal misterios care intenționează să schimbe cursul istoriei.

sursă: brightside.me

About Author

Avatar

1 Comment

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.