10 filme incredibile pe care orice femeie ar trebui să le vadă (singură)

1

Sunt unele filme pe care orice femeie trebuie să le vadă măcar o dată în viață. Unele sunt menite să te poarte pe tărâmul viselor, altele să te facă să râzi în hohote, iar altele pur și simplu să îți topească inima de tristețe. Cel mai important lucru e că sunt la fel de diferite și imprevizibile precum majoritatea femeilor.

Mai jos îți prezint 10 filme care transmit lecții de viață incredibil de valoroase, menite să te destindă, să te inspire și să te îndrume spre luarea unor decizii corecte.

What Women Want


În urma unui accident, Nick Marshall, un bărbat irezistibil din Chicago, capătă abilitatea de a auzi gândurile femeilor. Realizează repede că poate folosi acest lucru în avantajul său, atât în dragoste, cât și în afaceri. Pășind mai adânc în psihologia femeilor, el începe să le înțeleagă și chiar să empatizeze cu acestea.

Monster-in-Law


După mulți ani de căutare a bărbatului ideal, inteligent și fermecător, Charlie îl întâlnește în cele din urmă pe Kevin- un om de succes, grijuliu, care se îndrăgostește de ea la prima vedere. Relația lor decurge perfect, urmată de o cerere în căsătorie. Dar, la scurt timp după aceasta, Charlie face cunoștință cu mama lui, Viola, femeia care este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putere pentru a rupe logodna lor.

Ghost


Întorcându-se spre casă după o noapte lungă, Sam și Molly sunt atacați de un hoț pe o alee întunecată. Sam este ucis, însă spiritul lui rămâne pe Pământ- pentru a-și avertiza iubita de un pericol iminent. După ce pășește pe urmele criminalului său, el descoperă că moartea lui nu a fost un accident, așa că încearcă să comunice cu Molly prin Oda Mae, un medium care nu își dă seama că puterile ei sunt reale.

Cruel Intentions


Kathryn și Sebastian sunt doi frați vitregi bogați din Manhattan, care obțin ceea ce își doresc, atunci când își doresc. Plictisiți de intrigile obișnuite ale vieții, cei doi pun la cale o nouă, amuzantă, dar crudă farsă împotriva fiicei noului director al liceului.

Bimboland


Cécile Bussy este o adevărată tocilară. În timp ce colegele sale sunt atractive și întorc capetele bărbaților, ea studiază antropologia și scrie teze. O întâlnire cu o fată drăguță, însă prostuță, Alex, o determină să aleagă ,,pipițele’’ ca subiect al lucrării sale. Ea devine una dintre ele, pentru cercetare, dar nu s-a așteptat ca aceste schimbări exterioare să ducă la alterarea personalității ei.

The Other Boleyn Girl


Două surori frumoase, Anne și Mary Boleyn, sunt conduse de ambiția oarbă a tatălui lor, de a concura pentru dragostea lui Henric al VIII-lea. În timpul vizitei sale la Estate Boleyn, Henry se rănește într-un accident de vânătoare, și este îngrijit de Maria. Anne nu poate trece cu ușurință peste acest lucru. Mai târziu, ambele surori vor împărți patul cu el, însă doar una dintre ele este destinată să urce pe tron pentru o scurtă domnie.

Dear John


Savannah și John sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul. John se alătură curând armatei, iar ei au un singur mod de a păstra legătura- prin scrisori, cea mai importantă sursă de bucurie și speranță în timpul războiului. În ciuda promisiunilor de a se întoarce și a se căsători cu Savannah, John rămâne în armată mai mult decât a intenționat. Timpul și distanța le pun la încercare sentimentele. Savannah nu mai trimite la fel de multe scrisori ca înainte. Urmărește filmul pentru a afla ce se întâmplă cu tinerii îndrăgostiți.

Meet Joe Black


Filmul este despre mogul-ul media William Parrish, a cărui viață este brusc întreruptă de sosirea ,,Morții’’, întruchipată de un tânăr enigmatic, pe nume Joe Black. Pentru a experimenta viața, pe care în mod normal el o ia, ,,Moartea’’ îi cere lui Parrish să fie ghidul său, și să îl învețe câte ceva despre viața pe Pământ. Acesta devine fermecat de emoțiile umane, și se îndrăgostește de Susan, frumoasa fiică a lui Parrish.

The Girl


Filmul descrie obsesia lui Hitchcock pentru Tippi Hedren, actriță și model american. Hitchcock este absolut captivat de aspectul și talentul ei. Hedren devine din ce în ce mai incomodă și deranjată din cauza atențiilor lui și decide că trebuie să iasă din această situație. Cu toate acestea, ea nu mai poate lucra într-o altă parte, datorită contractului ei exclusiv cu Hitchcock, cel care o să pună sfârșit carierei acesteia.

How to Lose a Guy in 10 Days


Andie Anderson este o tânără jurnalistă care lucrează pentru o revistă destinată femeilor, numită Composure (Calm), și i se oferă sarcina de a scrie un articol despre ,,Cum să pierzi un tip în 10 zile’’. Articolul ar trebui să fie despre lucrurile pe care le fac femeile pentru a cuceri bărbații și mai apoi îi alungă din viețile lor, în doar 10 zile. Este un film distractiv, amuzant și fermecător.

Tu pe care le-ai văzut deja?

text: Iasmina Huma
sursă: brightside.me

About Author

Altfel.

1 Comment

  1. Pingback: Movies - hobbies | Pearltrees

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.