Timișoara capitală culturală europeană prin fotografie

0

Vrei ca fotografia ta să fie vazută de mii de oameni în fiecare zi?

Intră în concurs pe www.fotocultura.ro şi poţi câştiga un loc într-o expoziţie inedită de fotografie în cadrul RATT şi Iulius Mall Timişoara. În plus premiem cele mai reuşite lucrări cu excursii în Tenerife, la Straja şi cursuri de photoshop.

Perioada de desfăşurare a concursului: 1 mai – 30 iunie. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul vernisajului Timişoara – Capitală Culturală Europeană Prin Fotografie din data de 28 iulie, eveniment ce va avea loc în Spaţiul Expoziţional al Primăriei Timişoara din Piaţa Victoriei nr.5.

Proiectul vizează promovarea artei fotografice prin susţinerea în imagini creative a candidaturii oraşului Timişoara pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Pentru a alege cele mai reuşite fotografii, noi, AnghelBrothers, împreună cu partenerii noştri am decis organizarea unui concurs de fotografie care va avea ca premii principale expunerea lucrărilor câştigătoare în toate mijloacele de transport în comun din Timişoara, dar şi organizarea unor expoziţii de fotografie cu cele mai reuşite 20 de lucrări înscrise în concurs. Pe lângă aceste premii poţi câştiga o excursie în Tenerife pentru tine şi prietenii tăi, o excursie la Straja pentru două persoane, dar şi două locuri la un curs de photoshop.

Tot ce trebuie să faci este să urci pe site-ul concursului, www.fotocultura.ro, trei fotografii care să reprezinte şi să se identifice cu oraşul Timişoara – Capitală Culturală Europeană, până la data de 30 iunie. Apoi invită-ţi prietenii să te voteze şi poţi fi unul dintre câştigători. 

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.