Lightwave Theatre Company aduce teatrul nonconformist, nonverbal la Timișoara

0

În data de 8 aprilie 2016, de la ora 20:30, la Casa Tineretului din Timișoara, compania de teatru Lightwave Theatre va face cunoștință cu publicul din Timișoara prin intermediul piesei de teatru nonverbal “Reflection”.

“Reflection” este primul spectacol Lightwave Theatre, o poveste impresionantă, lipsită de cuvinte, ce te va atinge profund. Păpuși în mărime naturală vor interacționa între ele, dar și cu actorii, într-un fir epic ce te va purta prin stări de spirit contradictorii. O femeie și un bărbat își trăiesc a doua tinerețe în grădina casei, încercând să treacă peste experiența care i-a înstrăinat.

Lightwave Theatre Company este o trupă de teatru care și-a început activitatea în anul 2013 și care folosește în spectacolele sale păpuși în mărime naturală, jocuri de lumini și sunet. Lightwave Theatre aduce în fața publicului un concept de teatru inovator, în care personajele principale sunt “jucate” de păpuși în mărime naturală.

Trupa Lightwave Theatre s-a făcut cunoscută publicului larg prin participarea la emisiunea “Românii au talent”, dar și prin participarea la diverse evenimente naționale și internaționale.
Piesa “Reflection”, regizată de Cristina Andreea Ion, a reprezentat România la festivalul “World Puppet Carnival” în Indonesia (2013) și Thailanda (2014).

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și în locațille partenere, precum și la casieria Teatrului Național Timișoara. Prețul unui bilet este de 25 lei până în 1 aprilie, urmând ca după această dată prețul să fie de 30 lei.

compania de teatru Lightwave Theatre

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.