Lansare de carte “Dietetica – o nouă filosofie de viață!”, de Lavinia Melania Bratu

0

Avem deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment special din cadrul celei de-a 5-a ediţii de gală a BOOKEST Timişoara: o lansare de carte, o lansare a unui stil de viaţă.

Aşadar, duminică, 3 aprilie 2016, ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, vă aşteptăm la lansarea cărţii “DIETETICA, o nouă filozofie de viaţă”, a dr. Lavinia Melania BRATU. Va rosti câteva cuvinte apreciative despre autoare şi despre carte prof. univ. dr. Dorel SANDESC.

Ne-am permis să intrăm în inima autoarei şi să redăm din gândurile care au condus-o spre scris: ”Nu ştiu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur şi simplu să am curaj şi să adun din toate informaţiile primite din cărţi, din toate schimbările conştiente ale vieţii mele. Le-am adunat cu gând de bucurie şi dăruire şi, iată, aşa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate şi împletite cu propriile mele gânduri, înţelegeri şi simţiri. Mulţumesc şi dăruiesc mai departe! O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreaptă înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc. Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii… Şi hrana pentru suflet, prin atenţia asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea şi frumuseţea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple şi drepte…Iertaţi cele nepotrivite şi rătăcite, luaţi doar cele de bună învăţătură şi bună credinţă! Să fie cu folos şi bucurie!” (Lavinia Melania Bratu)

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.