Un nou show în cadrul Backyard Acoustic Season: Ada Milea & Alexander Balanescu, în 7 iulie, la Jardin

0

backyard_1

După două concerte acustice de excepţie, susţinute de Luna Amară şi Implant Pentru Refuz, Jardin este gata să îi găzduiască pe Ada Milea & Alexander Bălănescu, vineri, 7 iulie, într-un show teatral de excepţie, în cadrul seriei Backyard Acoustic Season.

Ada Milea este o artista radicală, interpret şi compozitor, apreciată atât pentru compoziţiile sale revoluţionare, cât şi pentru coloanele sonore ale unor renumite piese de teatru. Alexander Bălănescu, lider al celebrului Bălănescu Quartet, este unul dintre cei mai vizionari şi inovatori violonişti ai momentului şi, totodată, un compozitor prolific, cu un repertoriu bogat concentrat pe muzică contemporană.

După răsunătorul succes obţinut cu The Island, colaborarea celor doi remarcabili artişti a dat naştere unui nou proiect muzical radical, profund şi ironic. Cu un program complex şi complet de melodii, umor şi momente teatrale, cei doi artişti promit o seară cu de toate, plină de voie bună şi zâmbete.

backyard_2

Pentru cei care doresc să participe la acest joc scenic de excepţie, biletele se găsesc în avans pe iabilet.ro şi în locaţia Jardin, la preţul de 30 de lei, iar în seară concertului se găsesc la intrare, la preţul de 40 de lei.
Mai multe detalii despre eveniment aici.

După 3 ani de succes în Bucureşti, Backyard Acoustic Season, a ajuns anul acesta şi la Timişoara, iar seria continuă cu următoarele concerte:

  • 21 iulie: Travka
  • 4 august: The Mono Jacks
  • 18 august: Robin and the Backstabbers
  • 1 septembrie: byron
  • 16 septembrie: Coma

 

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.