The Epic Family on Halloween

0

Epic Society se distrează “ceva de speriat”  în acest weekend. Clubul din Timișoara a pregătit un sfârșit de săptămână cu mască și cu mult house music, pentru a celebra așa cum se cade una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale lumii: Halloween.

Vibrațiile pozitive încep de vineri noapte, cu o selecție proaspătă de muzică house. Invitata specială a nopții este Chelina Manuhutu, o artistă olandeză extreme de frumoasă, dar și foarte talentată la pupitru. DJ-ița a împărțit pupitrul tehnic, în vara acestui an, cu vestitul Solomun, în și mai vestitul Pacha Ibiza, precum a mixat și la câteva event-uri foarte reușite din Blue Marlin Ibiza. Acum se află alături de John Trend și Elless, care o susțin pentru succesul deplin la primul ei gig din Timișoara.

Sâmbătă se poartă mască, la un eveniment cu tradiție în Epic Society. În fiecare an, sute de timișoreni se costumează cât mai bizar și iau parte la cel mai interactiv party de Halloween. Dacă, până acum, epicii s-au întâlnit cu minionii și cu super-eroii, la edițiile anterioare, anul acesta se face iureș pe The Epic Family on Halloween. Este vorba despre o petrecere “remix”, inspirită din cea mai atipică familie: The Addams Family. Cei prezenți sunt întâmpinați de un décor special și multe alte surprize încadrate în tematică.

The Epic family that scares together stays together!

VEZI AICI cum a decurs Halloween-ul în 2014 la Epic Society: https://www.facebook.com/EpicSociety.ro/videos/555463824602869/

Text: Andrei Forte
Foto: Mihai Toth/ Eveniment Alex Kennon 23.10.2015

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.