The After – Hosted by Sound of the Future

0

Sound of the Future s-a născut din respect și iubire pentru muzica electronică și pentru publicul din vestul țării, public care a susținut și încurajat continuitatea evenimentelor de sound electronic. Ne-am început activitatea în 14 februarie cu primul nostru after-party împreună cu Polarize, dj Kool, Snazu și Goe. După succesul acestui after-party am continuat cu o serie de evenimente unde am avut invitați dj internaționali și naționali, cum ar fi Joe Alter, Blond:ish, Honey Dijon, Horatio, Ada Kaleh, T.Blisskin și mulți alții.

În 5 octombrie The After va avea loc la Halele Fructus, începând cu ora 03:00 AM. În cadrul evenimentului se va mixa back to back, și anume Rosario Internullo b2b dj Kool și Goe b2b James Braddock. De asemenea, se va pune accent pe decor, care va reda efecte video tridimensionale. De acest aspect se vor ocupa artistul în video mapping ZANA și artistul Lux.

Așteptăm la eveniment toți iubitorii de muzică electronică care vor fi purtați pe valuri de către veteranii conceptului de after-hours din România. Sound of the Future susține echipa locală de fotbal american 89-ers, care vă vor întâmpina în data de 5 octombrie la Halele Fructus. the after

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.