Superlover/ St. Nicholas Celebration la Epic Society

0

Epic Society intră în luna cadourilor cu zâmbetul pe buze și cu două evenimente speciale. Clubul timișorean a pregătit programul de party din Decembrie și dă startul la vibe pozitiv în orașul de pe malul Begăi.

Vineri, de la ora 23, se desfășoară un concept nou de muzică electronică, și anume Elless and Friends – destinat să promoveze sound-ul house în adevărata sa splendoare. Elless este binecunoscut în Timișoara pentru set-urile sale puțin mai grele, dar mereu cu groove, făcând iureș de la pupitrul clubului, cu fiecare ocazie. Pentru prima ediție a acestui concept, Elless îl are aproape pe Superlover, semnat la label-uri mari precum Suara, Mother recordings sau Exploited. Artistul original din Berlin este apreciat pentru producțiile proprii precum Love, Circus sau Love Machine, cu care se pregătește să scuture auditoriul din Epic.

epic superlover

Sâmbătă, de la aceeasi oră, epicii celebrează o altă sărbătoare de suflet. Este vorba despre St. Nicholas Celebration, în cadrul căreia Moș Nicolae aduce spirit și tradiție în venue. Organizatorii au pregătit și decorul pentru acestă perioadă a anului, sentimentul călduros al Crăciunului simțindu-se tot mai viu. Sărbătorile se petrec în familie; în familia Epic Society!

Elless & Friends present Superlover: https://www.facebook.com/events/1072922016108277/
St. Nicholas Celebration: https://www.facebook.com/profile.php?id=342871412553048

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.