Snowman Fest, un nou concept de party

0

Lume, lume, n-o să vă vină să credeți ce ați pierdut în 6 februarie, ziua în care ați stat acasă!

Snowman Fest, cea mai mare petrecere găzduită de Ponton Casa Baraj a strâns peste 1500 de participanți. Artiștii care au încântat simțurile și inima celor participanți sunt: Sis, Golan, Elless, Vali Florea și Sllash & Doppe.

Începând sâmbăta, imediat după prânz, Snowman Fest a recreat atmosfera marilor petreceri internaționale, organizatorii reușind să aducă în inima Văliugului un concept născut în Alpii Francezi.

Voia bună i-a însoțit pe participanți până în zorii zilei de duminică, iar omul de zăpadă a rămas în mintea și sufletul celor prezenți la petrecere. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Snowman Fest, urmărește povestea în următorul număr Altfel!

Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest Snowman Fest

foto: Romanian Club Culture

About Author

Avatar

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.