Neverdogs

0

După The After, care a fost într-adevăr un after massive, demn de “THE”-ul care-l anunţa, Sound Of The Future pregăteşte încă două super party-uri – Neverdogs şi Livio & Roby

Proiectul Neverdogs, format din Tommy Paone şi Marco De Gregorio, a luat naştere în anul 2000, ajungând să se afirme până în prezent în cadrul celor mai populare cluburi din Italia, Ibiza, Londra, Miami, Moscova, Brazilia, Uruguay şi Mexic.
Inovatori prin definiţie, atât ca DJ, cât şi ca producători, cei doi calabrezi mizează pe un house eclectic, cu puternice influenţe techno, minimal şi deep. Printre artiştii sonori cu care duo-ul a împărţit pupitrul se numără Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Audiofly, Dan Ghenacia, Shonky, Marc Antona şi Jamie Jones.
De la party-uri private unde au plutit la propriu şi la figurat pe Mediterană, la evenimente super exclusiviste şi festivaluri de talia BPM Music Festival, Neverdogs vin pentru prima dată în Timişoara sub umbrela SOTF în 24 Octombrie la Halele Fructus.

Livio & Roby sunt consideraţi unii dintre cei mai prolifici şi influenţi DJ şi producători internaţionali ai momentului, adunând în palmaresul lor release-uri sub label-uri precum Cécille, VIVa, Fumakilla, Junior Boy’s Own şi Desolat.
Ritmuri tribale, sunete organice, instrumente de percuţie, linii de bass versatile, vocal-uri incitante, toate aduc magia muzicală a acestui duo.
Livio şi Roby nu au nevoie de prea multă introducere, seturile lor dinamice şi super performanţele live fiind cunoscute de la Buenos Aires, la Detroit şi peste tot în Europa. Timişorenii s-au îndrăgostit de sound-ul lor încă din 2006, odată cu primul lor performance susţinut aici în cadrul competiţiei Heineken Music Thirst Studio, şi îi primesc de fiecare dată cu la fel de mult entuziasm. Pe final de 2014, Livio & Roby se întorc în Timişoara pentru un party legendar ce va avea loc în data de 21 Noiembrie la Halele Fructus.

sound of the future neverdogs

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.