FASHION FRIDAYS DESIGNERS’FAIR

0

–  ediţia de vară –

Cel mai important eveniment de modă din vestul ţării, Fashion Fridays Designers’Fair – târgul de modă şi cultură românească, se pregăteşte de cea de-a treia ediţie.

De la o ediţie la alta conceptul înfloreşte, se extinde, devine colorat şi surprinzător. Şi pentru că prima zi din vară o petrecem împreună, ce poate fi mai plăcut decât un city break chiar în inima oraşului.

Bastionul Theresia prinde viaţă şi culoare, devine destinaţia preferată de weekend. Noi colecţii vestimentare şi de accesorii de abia aşteaptă să fie probate. Printre cei 40 de designeri participanţi, ediţia a treia aduce  nume noi şi colecţii de linii masculine.

Pentru că vă promitem un weekend de vacanţă, Zai Après Café vă aşteaptă cu limonadă rece, cocktailuri şi bunătăţuri pe alese.

Nu lipsesc şedinţele foto şi de make up, fotografi talentaţi, modele pe măsură, bloggeri specializaţi şi cei mai buni stilişti care vă vor da sfaturi utile pentru sezonul călduros.

“Pozează şi donează” este o nouă campanie umanitară Fashion Fridays, realizată împreună cu fundaţia People for People, pentru susţinerea copiilor de la Centrul de primire în regim de urgenţă Timişoara. Cei prezenţi la eveniment pot dona în schimbul unei poze, dar au şi şansa de a pleca acasă cu un cadou surpriză – o ţinută de designer.

Evenimentul este realizat cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş.

Pentru o vara de poveste, vino la shopping în destinaţia ta preferată de vacanţă!

ORAR:

31 MAI – 1 IUNIE

10:00 – 20:00

Bastion Timişoara (str Hector, vis a vis de Facultatea de Stomatologie)

Intrarea este liberă

fashion-fridays-poster

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.