Dirty Nano & John Trend au remixat noul single al lui Adele și sună incredibil! Ascultă-l aici…

0

După o pauză mult prea lungă, Adele s-a întors în playlistul nostru cu piesa “Hello”, extrasă de pe albumul “25” ce urmează să fie lansat în 20 noiembrie. Artista sună mai bine ca niciodată aşa că nu este de mirare că a spart recordul pentru cele mai multe vizualizări în 24 de ore pe Youtube. “Hello” a atins 23.2 milioane de vizualizări în prima zi, depăşind piesa “Bad blood” a lui Taylor Swift (care a strâns 20.1 milioane de vizualizări în 24 de ore) şi “Anaconda” a lui Nicki Minaj (19.6 milioane de vizualizări în 24 de ore).

Desigur că remixurile nu au întârziat să apară, iar Dirty Nano & John Trend ne-au pregătit o surpriză frumoasă în acest sens. Poţi asculta remixul lor mai jos. Pe noi ne-a surpris într-un mod plăcut şi nu putem spune decât că aşteptăm cu nerăbdare să şi dansăm pe el în Epic Society!

Foto: www.facebook.com/john.trend.dj

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.