Noul val de confirmări la EXIT îi aduce pe cei de la Years & Years!

0

exit3Trio-ul britanic de succes Years & Years a confirmat prezenţa pe scenă principală a festivalului EXIT vineri, pe data de 7 iulie. Piesele trupei s-au auzit la radiourile din întreaga lume în ultimii ani, unele dintre acestea, precum “King”, “Shine”, “Desire”, “Take Shelter”, “Eyes Shut” sau “Worship” devenind hit-uri. Până în momentul în care un alt artist confirmat la EXIT în acest an i-a detronat cu “Human”, albumul Communion al celor de la Years & Years a fost materialul ce a înregistrat vânzările cele mai rapide pentru un artist aflat la debut, în ultimul deceniu. După ce au încântat în trecut audienţele de la festivaluri precum Glastonbury, Coachella, Lollapalooza şi ale festivaluri importante de pretutindeni, băieţii de la Years & Years ajung şi la EXIT, unde vor prezenţa publicului atât hit-urile ce i-au făcut celebri, cât şi noi piese realizate în colaborare cu cei de la Pet Shop Boys.

Un alt nume sinonim cu hit-urile a anunţat prezenţa la EXIT: Lost Frequencies! După ce a înnebunit publicul cu prestaţia de anul trecut de la festivalul Sea Dance, artistul revine cu noi hit-uri, printre care Beautiful Life şi nouă versiune a piesei cult a anilor ’90, “What is Love”!

Scena Principală va atinge cotele cele mai înalte graţie set-ului live cu care super starurile olandeze de la Noisia vor încânta publicul de la EXIT, o punere în scenă a albumului “Outer Edges”. Cine a avut şansa de a vedea acest spectacol vizual, vă poate spune doar atât: fiţi pregătiţi pentru ceva spectaculos!

Noul val de confirmări pentru EXIT 2017: 

Scena Fusion aduce şi ea noi nume – alături de cei de la The Damned,  EXIT va avea o adevărată prinţesă în line-up-ul din acest an – nu o prinţesă din basme, ci una cu o poveste ce începe în ghetto-urile din New York. Direct din Harlem-ul spaniol, Princess Nokia ajunge în fortăreaţa de la EXIT aducând cu sine hit-uri precum “Kitana” şi “Tomboy”. Princess Nokia este  alter – ego-ul colectiv Destiny Orti, rapper ce şi-a găsit drumul alături de Chris “Owwwls” Lara, faimos pentru producţiile realizate pentru Azealia Banks.

Festivalul EXIT va avea loc în perioada 5-9 iulie în Fortăreaţa Petrovaradin din Novi Sad, Serbia. Printre numele confirmate până acum se numără: The Killers, Liam Gallagher, Years&Years, Solomun b2b Dixon, Hardwell, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hoţ Since 82, Noisia Outer Edges, Discharge, Destruction şi mulţi alţii.

Anul acesta uneşte patru festivaluri regionale într-un concept unic: EXIT Summer of Love 2017. Primul, în ordine cronologică, va fi Sea Star, ce va avea loc pe 26 si 27 mai în Umag, urmat de Revolution Festival, la Timişoara, pe 2 si 3 iunie iar imediat după EXIT, ce va avea loc în perioada 5-9 iulie, ne vom putea bucura de cea de-a patra editie Sea Dance Festival, între 13-15 iulie.

Biletele pentru EXIT sunt disponibile accesând ACEST LINK sau pagina Myticket.

Detalii despre transport şi cazare pot fi găsite pe pagina agenţiei de turism ce este partener oficial EXIT: ExitTrip OFFICIAL WEBSITE.

About Author

Aliona Tcaci

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.