Informații despre peste 5.000 de programe de studiu, pe 10 octombrie la RIUF Timișoara

0

RIUF1_PHOTO

Pe 10 octombrie, Timișoara găzduiește la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei. RIUF propune vizitatorilor în acest an peste 5.000 de programe de studiu la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din România și din străinătate.

Cele mai căutate universități din Germania prezente în luna octombrie la RIUF Timișoara

În această toamnă, în cadrul târgului vor fi prezente peste 65 de universități din 9 țări, precum Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Elveția sau Germania, oferind celor prezenți informații despre peste 5.000 de programe de studiu din peste 15 domenii de activitate printre care Business și economie, medicină, inginerie, PR și marketing, arte și design.

Vizitatorii vor putea interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din Germania, printre care se numără și Hochschule Reutlingen, Bauhaus-Universität Weimar sau TU9 German Institutes of Technology, și vor putea afla informații complete despre programele de studiu preferate.

Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studii personalizată în funcție de domeniile de interes.

Educația explicată la conferința RIUF YouForum

Conferința RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile în carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Prima ediție RIUF YouForum Timișoara are loc în această toamnă și propune tinerilor ateliere practice, sesiuni de discuții și prezentări ale universităților din România și din străinătate prezente la târg. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu peste 25 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care și Oltea Zambori (PR Beta), Andreea Iager Tako (Ambasada), Florin Vilcea (Incuboxx), Yolanda Florescu (FITT Timișoara).

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 10 octombrie la Centrul de afaceri din Timișoara (CRAFT), acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate.

Ediția de toamnă RIUF mai are loc și la București pe 7-8 octombrie la Sala Palatului și la Iași, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

 

 

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.