Implant Pentru Refuz cântă acustic în 30 iunie la Jardin

0

implant_1

Jardin Timișoara este, probabil, una dintre cele mai mari și frumoase grădini de pe Malul Begăi, unde timișorenii se adună atunci când doresc să se relaxeze în compania unei varietăți largi de preparate culinare delicioase și a băuturilor fine, toate regăsite într-un cadru urban, dar deloc pretențios.

După cum și-a obișnuit clienții, localul găzduiește săptămânal evenimente de toate genurile, aducând mereu un plus de valoare serilor petrecute aici. În această vară, timișorenii sunt invitați la Backyard Acoustic Season, un proiect care conține o serie de concerte cu trupe locale și naționale, într-o varianta acoustică, apropiată de public.

Prima trupă care a deschis sezonul a fost Luna Amară, iar vineri, în 30 iunie, participam la episodul al 2-lea, alături de Implant pentru Refuz, cea mai cunoscută formație de hardcore din România, care va susține pentru publicul timișorean un live session acustic al albumului Live @Unirii5.

“Povestea albumului Live@Unirii5 a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamna foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a întregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE @UNIRII5).” ne povestesc artiștii.

implant_2

Ulterior, Implant pentru Refuz au lansat și un turneu acustic interpretând diferit piesa Apus, în fiecare oraş, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie, împeună cu alte piese care i-au consacrat pe piața muzicală româneacă.

Băieții de la Implant Pentru Refuz continuă seria de concerte Backyard Acoustic Season pe 30 iunie la Jardin Timisoara și promit o experiență greu de uitat.

Backyard Acoustic Season se întămplă în 3 orașe: București, Timișoara și Oradea, iar programul din Timișoara este următorul:

Seria Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în Parcul Cetății Oradea cu spijinul Pimăriei Oradea, iar programul concertelor este următorul:

● 30 iunie: Implant Pentru Refuz
● 7 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
● 21 iulie: Travka
● 4 august: The Mono Jacks
● 18 august: Robin and the Backstabbers
● 1 septembrie: byron
● 16 septembrie: Coma

Biletele se găsesc în avans pe iabilet.ro si costă 30 de lei, iar în seara concertului se găsesc la intrare la prețul de 40 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Urmăriți cele mai noi informații despre toată seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.