Youth Media Festival la Timișoara

0

Asociaţia Tinerilor Creativi (Youth Creativity) vă invită în perioada 9-12 iunie 2015 la Ambasada, pe strada Anton Seiller, nr. 2, cu ocazia primei ediţii Youth Media Festival. Evenimentul se axează pe workshop-uri de video-blogging şi film-making, ateliere despre regie, producţie, post-producţie şi fotografie.

Organizatorii au pregătit câteva momente interesante pentru participanţi care se vor desfăşura pe parcursul celor patru zile de festival: piese de teatru, concerte, scurtmetraje.

A treia zi de festival, 11 iunie, este dedicată exclusiv video-blogger-ilor consacraţi din România. Printre invitaţi: Tequila VideoBlog, ZMENTA.ro, 10Lucruri.ro, George Hora şi mulţi alţii.

“Tinerii timişoreni vor avea posibilitatea să se informeze şi să interacţioneze direct cu specialişti din domeniul artelor vizuale, cinematografiei şi video. Pe de altă parte, vor avea ocazie să-şi exprime ideile şi să lucreze în echipă.” (Daniel Opriş, organizator)

Accesul se face pe bază de bilet: 10 lei pentru festival, 20 de lei pentru întâlnirea cu vlogg-erii. Biletele se pot achiziţiona la intrare.

Parteneri: Youth Bank, Ambasada, Prospero, Centrul Cultural German Timişoara, SDM Timişoara, Primăria Municipiului Timişoara, Max Air, GoJump.ro, HDV Studio, Cărtureşti, Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara, Porsche Timişoara, Supreme Bikes, Pensiunea Donna Anna, Fresh Kebab.

Proiect finanţat prin programul Youth Bank.
Programul YouthBank este implementat în Timişoara de către Asociaţia Bee Active, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Activităţile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

Date de contact: Asociația Tinerilor Creativi
www.youthcreativity.ro

Daniel Opriș – Coordonator
daniel@youthcreativity.ro 

Andreeas Novacovici – Vicepreședinte
andreeas.novacovici@youthcreativity.ro

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.