Workshop Fotografie – Beauty Portret

0

10 – 11 Octombrie 2015

Workshopul este destinat fotografilor amatori care doresc să cunoască totul despre fotografia beauty/portret în condiţii de iluminare artificială/studio foto.

Va avea loc pe durata a două zile, 10 şi 11 octombrie.

Prima zi:
– se vor discuta şi demonstra diverse tehnici de iluminare cât şi alte detalii şi tips&tricks despre cum să obținem un portret cât mai bun direct din camera foto.
– despre cum ne alegem modelul, în funcţie de ce criterii şi în funcţie de ideea de bază.
– la ce să ne aşteptăm când nu merge totul cum se stabileşte de la bun început.
– cum rezolvăm anumite erori ce apar pe parcursul unei şedinţe de beauty dar și numeroase scheme de iluminat în funcție de rezultatul dorit.
– fiecare cursant va avea la dispoziţie câteva minute pentru a pune în practică tehnicile învăţate în ziua întâi.

A doua zi:
– cuprinde partea de retușare în care se vor preda tehnici de retușare foto pentru portrete şi nu numai. De la retuşarea pielii la retuşarea părului sau a diverselor materiale care pot apărea în imagini în aşa fel încât totul va rămâne natural dar mult mai finisat. Scopul retuşării este să obţinem o imagine cât mai naturală dar tot odată îmbunătăţită.

Workshopul este destinat fotografilor amatori şi nu numai.
număr locuri: 10
pentru rezervări şi detalii: 0743 280 010 – Adrian Zaharia

workshop fotografie beauty portret

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.