White Pool Party la deschiderea piscinei World Class

0

Pentru pasionaţii de sport din oraşul de pe Bega, numele de World Class este direct asociat cu profesionalism şi calitatea serviciilor oferite.

Atmosfera din club este una plină de veselie şi energie, iar pentru că afară este vară ne-am propus să recreăm aceeaşi atmosferă şi la Piscina World Class.

Suntem siguri că vom reuşi acest lucru, deoarece avem reţeta perfectă pentru o vară de neuitat: soare, piscină, bronz, cocktail-uri răcoritoare, muzică şi multă, multă voie bună.

Vom deschide vineri la orele 9, iar după orele 16 vă aşteptăm la White Pool Party. Accesul va fi liber, iar dress code-ul petrecerii va fi all white.

Acest eveniment este primul dintr-o serie de evenimente pe care Piscina World Class le va găzdui vara aceasta.
Pe lângă evenimentele organizate vor fi şi antrenamente în aer liber, ceva diferit, nou şi distractiv, potrivite pentru toată lumea.

Dacă până acum nu ştiai cum să te menţii în formă şi să te şi distrezi în acelaşi timp, află că noi deţinem acest secret şi suntem mai mult decât nerăbdători să ţi-l împărtășim!

world class white pool party

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.