Weekendul acesta să fie dans! Zeci de artiști internaționali vin la Timișoara pentru Salsa Addicted Festival – ediția a X-a!

0

Terry & Cecile (Paris, Franţa), Bercy Cortez, (Caracas, Venezuela), Juan Matos (Milano, Italia), Angelo Rito (Roma, Italia), Gianni & Roberta (Bari, Italia), Samuel Funflow (Madrid, Spania), Dr Chip McClure (Londra, UK), DJ Willy – resident (Paris, Franţa), DJ Tuli (Londra, UK), Tamba Salsaché (Notthingam, UK), Kathleen Gosling (Londra, UK), Irina Proškoviča (Riga, Letonia), Joelson Teixeira (Eindhoven, Olanda), Jasna – lady kizomba (Belgrad, Serbia), Selin Öbekçi (Ankara, Turcia), Utku Oylum (Izmir, Turcia), Kseniya Serechenko (Moscova, Rusia), Oleg Sokolo (Moscova, Rusia) – sunt doar o parte din artiștii internaționali prezenți anul acesta la Timișoara, în cadrul ediției aniversare a Salsa Addicted Festival (www.salsaaddictedfestival.com).

Salsa Addicted Festival

Să fii iremediabil atras de dans, să simți cum trăirile interioare sunt transpuse  în mișcare și îți dau o senzație euforică de bucurie… sunt emoții pe care orice dansator le-a experimentat și stau la baza unei dulci dependențe de stare de bine. Toate acestea, plus o mare pasiune sunt elementele comune a peste 600 de dansatori amatori și profesioniști care de 10 ani dansează  salsa în Timișoara, la  Salsa Addicted Festival. SAF este un festival internațional de salsa de primă clasă pentru dansatorii din întreaga lume, cu artiști internaționali și români de top, cu dansatori din peste 20 de ţări – toți bucurându-se pentru 3 zile de zeci de ore de dans, workshopuri și show-uri incendiare în  pași  latino.  Încă din 2008, Salsa Addicted Festival a pus Timișoara pe harta europeană a dansului, setând trendul în lumea salsa din România și aducând la fiecare ediție cei mai buni instructori internaționali, DJ și dansatori de renume.

Salsa Addicted Festival

Ești dansator de salsa sau alte dansuri latino? Te invităm în acest weekend la SAF – locația: Restaurantul Universitar Politehnic.
Nu ești dansator, dar simți că ai nevoie de o nouă ,,dependență,,?
www.on2.ro – Te invităm la dans, să cunoști oameni noi, să socializezi învățând să dansezi.

Salsa Addicted Festival

#on2 #salsa

Salsa Addicted Festival

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.